13.5 C
Belgrade
недеља, 29 марта, 2020

STRIC PROGOVORIO OD MUKE: Milu ništa mu nije sveto – oskrnavio i porodično groblje! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako bi...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih zemalja.

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...

Stric predsednika CG, otvoreno se suprotstavio bratancu zbog skrnavljenja porodičnog groblja On je krajem prošle godine alarmisao javnost, nakon saznanja da je grob njegovog dede oskrnavljen, da bi se na njegovom mestu napravila grobnica za njegovog brataod strica – Milovog oca Radovana.


Pokrali mu ušteđevinu

Milan Đukanović (94), stric Ace Đukanovića, vlasnika Prve banke Crne Gore, optužuje svog sinovca da je prisvojio njegovu ušteđevinu od 90.000 evra, koliko je 30. novembra 2007. oročio u Prvoj banci Crne Gore.

On tvrdi da je Aco ugovorio posao sa investitorom iz Rusije, kojeg mu je on preporučio, i da mu je od obećenih tri miliona evra profita od tog posla isplatio svega 70.000 evra, a posle svega pokušava da ga obrlati i da taj iznos prikaže kao isplatu sporne štednje, iako je oročena suma nestala s njegovog štednog računa! U ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“, Milan Đukanović otkriva da je došao u Beograd da angažuje advokata i podnese krivičnu prijavu protiv svog sinovca zbog prevare!

– Ja sam stric gospode Mila i Ace Đukanovića, njihov pokojni otac Radovan bio je moj brat od strica. Sa celom porodicom Radovana Đukanovića sam imao bliske rođačke odnose, ali se to promenilo posle njegove smrti. Aco me je molio da mu dovedem klijente u Prvu banku Crne Gore, pa sam i ja 30. novembra 2007. uložio 90.000 evra porodične ušteđevine. Nije sve moje, imam dva sina i četiri ćerke, pa sam uložio i deo njihovog novca. Posle godinu i po sam otišao da podignem kamatu, ali su mi u banci rekli „da nema novca“. Tri službenice su proveravale i saopštile mi „da mi je novac isplaćen na poverenje“! Ja sam ostario, pa su mislili da će im to proći. Ne postoji nijedan papir s elektronskim potpisom da sam taj novac podigao! Aco je mislio da ću umreti posle uplate, ali bog me još ne uzima! – kaže Milan Đukanović i otkriva da je Aco godinama izbegavao da se sretne s njim, a da je na kraju pokušao da ga napravi ludim!

-Tri godine posle ulaganja novca, Aco je sa mnom otišao u elektronski računski centar banke. Poveo je i jednog višeg službenika banke, koga su zvali Slovenac. Uzeo mi je iz ruke štednu knjižicu, u kojoj stoji da sam uplatio 90.000 evra, i tom Slovencu rekao: „Traži u kompjuteru, gde je?“. Službenik je posle kraće provere za moju knjižicu rekao: „To je neđe pokupljeno“, jer je pokušao da prikaže da sam dokument našao na ulici! – ogorčeno kaže starac.

„Alo!“ je imao uvid u originalnu dokumentaciju, iz koje se vidi da se Milan Đukanović 1. oktobra 2015. obratio Specijalnom tužilaštvu Crne Gore i tražio da reši slučaj, ali su ga iz tog tužilaštva pozvali tek 4. februara ove godine, kada je Građanski pokret URA zatražio da provere šta se desilo sa novcem.

– Nataša Bošković iz Specijalnog tužilaštva Crne Gore je došla kod mene početkom febuara ove godine. Bilo je oko 21 sat, kada je kucala na zaključanu kapiju i zvala me telefonom, govoreći: „Treba nešto da potpišete, ja sam sa policijom.“ Mislio sam da hoće da me ubiju da bi uništili dokaze… Aci to treba, nisam ja pare mogao u rukama da ponesem iz kase… Ne plašim se, baš me briga, naživeo sam se. Kad sam otvorio, tražila je da potpišem izjavu da mi je novac isplaćen, ali sam odbio i rekao da ću doći kod nje u kancelariju. Sutradan me je vratila, pa sam morao da je čekam dva sata! Pretila mi je „da moram da potpišem po svaku cenu“, ali sam izjavu bacio i otišao. Rasna je žena… Ali me je iznenadilo što mi je otvoreno pretila. Dok je trčala za mnom na hodniku, policajci su u šali dobacili: „Lijepa je, al’ se još nije udala.“ Ako ne rešimo ovaj problem, naljutiće me, pa ću progovoriti kad budu demonstracije opozicije, da cela Crna Gora čuje za ovu sramotu – kaže na kraju Milan Đukanović.

Milan Đukanović kaže da se svom bratu Radovanu nikada nije požalio da su on i Aco u sporu.

– Posećivao sam Radovana redovno, ali mu to nikada nisam pomenuo. Milo me je izbegavao, a ja nisam mnogo trčao za njim! Kada sam mu se požalio za spornu deviznu štednju, hladnokrvno je rekao: „Ja ne radim finansije.“ Došao sam u Beograd kod advokata Marije Milanović da podnesem krivičnu prijavu protiv sinovca. Borićemo se, pa šta bude! – kaže Đukanović.

Stric Ace i Mila otkriva da je vrlo žustar, ali da problem ipak hoće da reši dogovorom.

– Nisam protiv svojih sinovaca i ne bih voleo da im se nešto dogodi, ali hoću da se ovo raščisti. Ne smem da nosim oružje, jer sam preke naravi! U nogama sam slab, ali sam u rukama još jak… Oni misle da ću brzo umreti, pa da tako reše problem – razočarano kaže stric gospodara Crne Gore.

- Advertisement -

još članaka

Ostavite komentar

- Advertisement -
loading...

Najnovije vesti

NEMAČKA: Ubio se ministar finansija i nesuđeni premijer

Ministar finansija nemačke pokrajine Hesen Tomas Šefer pronađen je mrtav pored železničke pruge, a policija pretpostavlja da se radi o samoubistvu. Prema...

Iran oslobodio 100.000 zatvorenika

Iran je privremeno oslobodio iz zatvora oko 100.000 zatvorenika zbog virusa korona, saopštio je portparol sudske vlasti u zemlji Golamhosein Esmaili.

BILI BERON PREKINUO ĆUTANJE: ,,Srbi nedostajete mi, šteta, čekao nas je uzbudljiv plej-of!“ (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron govorio je o potencijalnom nastavku košarkaške sezone. Zvezdin Amerikanac je neposredno pred zatvaranje...

DOKTOR KON: ”Srbija se nalazi u ratnom stanju” (VIDEO)

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da se Srbija nalazi u ratnom stanju, i da bi zbog ozbiljnosti situacije podržao i zabranu...

PRSLOOK BAND PRIZNAO: Dr. Sandro je postao Kralj tuge

Danas se na Ju Tjubu pod izdavačkom kućom Grand pojavio novi singl Prslook Banda i spot za pesmu Kralj Tuge koji je...