STRAŠNO OTKRIĆE: Klinika na deci primenjivala terapiju za promenu pola

Obavezno pročitajte

Viši Sud u Londonu uskoro bi trebalo da pokrene postupak protiv klinike Tavistok u Lidsu zbog sumnji u metode kojima su tretirali decu u okviru programa za razvoj polnog indetiteta.

Ove nedelje će kao svedoci biti saslušane medicinska sestra Su Lins, bivša radnica klinike i majka petnaestogodišnjeg pacijenta, javnosti poznata samo kao „Gospođa A“.

- Advertisement -
izvor: You Tube/ vice

Oba svedoka optužuju kliniku da se nemarno odnosila prema pacijentima i da je bez dovoljnih mera predustrožnosti deci dozvoljavala da odluče kog pola žele biti, a zatim ih tretirala hormonskim terapijama i pripremala za promenu pola.

Osoblje klinike, kako ističe Linsova, nije upozoravalo roditelje kakve posledice terapije mogu imati po decu i njihove mlade živote.

Pacijenti uzrasta 11 godina tretirani su „eksperimentalnim“ blokatorima hormona koji mogu izazvati neplodnost i nemogućnost doživljavanja orgazma.

Program za razvoj polnog indetiteta, sponzorisala je vlada Engleske, a pojavile su se spekulacije da će se zbog skandala koji je zatresao zemlju menjati zakon, te će ubuduće biti neophodan sudski nalog, za bilo kakve terapije sličnog tipa.

Pročitajte još:https://nasaborba.com/mucno-provociranje-siromasnog-naroda-pozlaceni-satovi-i-hiljade-eura-u-cesnici-video/

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu