25 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

USTAJ SRBIJO: Uhapšen organizator sutrašnjeg Generalnog štrajka, ORGANIZATORI MOLE DA SE ISTINA ŠIRI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako Naša Borba nezvanično saznaje uhapšen je organizator sutrašnjeg početka Generalnog štrajka, koji je najavljen da će trajati sve dok se ne ispune radikalni zahtevi okupljenih i nezadovoljnih građana Srbije koji ne mogu više da trpe presiju velike propagande laži Aleksandra Vučića i njegovih jurišnika.

Novinari, doktorica Jovana, a sada i Srđan Žunić- običan mali čovek koji se pobunio protiv ludila u ovoj zemlji.Širimo i delimo istinu- ne dopustimo da ga proguta mrak. Kako im se kraj približava, oni postaju sve agresivniji i ne koriste sredstva kojima će zaplašiti slobodni narod Srbije. Besan narod Srbije. Gladan narod Srbije.

Podsetimo, Generalni štrajk je najavljen za sutra, a poruku glavnog odbora prenosimo u celosti. Organizatori mole da se vest deli, dok nisu došli i po jednog od nas. Tada će biti kasno.

Posle dugogodišnjeg čekanja na organizovanje bilo koga ili bilo kako, posle niza propalih protesta koji su iskorišćeni manje više od strane vlasti ili tzv. opozicije, građani Republike Srbije su odlučili da se samoorganizuju u jedan Generalni štrajk i daju otkaze svima koji ih iskorišćavaju i obmanjuju dugi niz godina.

USTAJ SRBIJO: Uhapšen organizator sutrašnjeg Generalnog štrajka, ORGANIZATORI MOLE DA SE ISTINA ŠIRI! 1
- Advertisement -

Svesni situacije koja nas je udružila, smatramo da kao građani imamo pravo da sebe artikulišemo kao aktivne donosioce odluka koje su vezane za naš život, prava i obaveze, kao i da smo svojom dosadašnjom podrškom raznim političkim opcijama ili ćutanjem doprineli situaciji u kojoj se
nalazimo. Iz tog razloga smo se organizovali i pokrenuli Generalni štrajk.

Generalni štrajk u Srbiji počinje u petak, 23. aprila u 9 časova ujutru predajom zahteva državnim organima, i traje do ispunjenja zahteva.

Zahtevi su: ostavka Vlade, raspuštanje Narodne Skupštine, ostavka sudija Ustavnog suda, ostavka republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac, raspuštanje Kriznog štaba.

- Advertisement -

GO Generalnog Štrajka

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti