STRAH OD VIRUSA: Tuča u supermarketu zbog toalet papira! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Korona virus je paralizovao svet u svim aspektima života i stvorio nekoliko fenomena. U jeku pandemije u Evropi, zatvaranja granica, obrazovnih ustanova, otkazivanja muzičkih i kulturnih događaja, lažnih i senzacionalističkih vesti kojima mediji još više doprinose panici među stanovništvom, neverovatne scene dolaze sa američkog i australijskog kontinenta.  

Naime, nemoćni da predvide posledice razvoja događaja u svetu i konačan ishod trenutne krize, ljudi širom svijeta, pa i u našoj zemlji hrle u supermarkete, kupuju namirnice i stvaraju zalihe u strahu od njihove nestašice, iako nadležni apeluju da za tim apsolutno nema potrebe.

I dok se kod nas uglavnom kupuju brašno, ulje, šećer, beli luk i slično, jedan od potrošačkih i psiholoških fenomena o kojem danima pišu različiti mediji, a koji je zabeležen u brojnim zemljama jeste kupovina neverovatnih količina toalet papira.

Tako su nestašice ovog proizvoda zabeležene širom Australije, a nemile scene se dešavaju u Americi, pa je tako viralan postao video u kojem se žene u jednom marketu svađaju oko toga koliko će paketa ovog proizvoda kupiti. Svađa je eskalirala u sukob i tuču, a na ovakva dešavanja čovek ne može da se ne zapita hoće li nas na koncu uništiti virus ili ljudska priroda.

SourceFacebook

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu