STOP MIGRANTIMA: Veliki narodni protest, pristižu ljudi iz cele Srbije!

Obavezno pročitajte

Migranti, problem ili…

U Somboru danas, u subotu 26. septembra, grupa građana iz Bačke, pre svega iz Sombora i Apatina, organizuje protest protiv migrantskog nasilja i vandalizma koji su pogotovo izraziti na srpsko-hrvatskoj granici gde migranti bezuspešno pokušavaju da uđu u EU, te zbog toga su primorani da ostanu u Srbiju.
U proglasu za spomenuti skup na Fejsbuk nalogu Zorana Vekića, osnivač i predsednik humanitarne organizacije „Srpska Trobojka” se navodi i:

„Brat za Brata! Zauvek!

Kad su braća zajedno znam da radimo zdravu priču!

U Subota se, narode, vidimo se ispred platoa Železničke stanice u Somboru u 13:30h.

Ne želimo migrante u našem Gradu!

Želimo da naša deca šetaju našim gradom slobodno bez straha!

Naša braća i sestre iz Apatina se skupljaju na Trgu u 12 gde će posle doći za Sombor.

Stop Migrantima!

Braćo i sestre u subotu ispred Železničke stanice je u Somboru u 13:30 skup

Stop migrantima!

Delite u što većem broju!”

Kako Srbin.info saznaje, od samih Somboraca, na železničkoj stanici u ovom gradu je stalno po stotinak migranata iz Srednje Azije i Severne Afrike, koji su se tamo naselili i koji smatraju da sve što je tamo da je njihovo.

migrant,

Isti izvori navode da se 19 septembra desio, od strane pomenutih migranata, pokušaj obijanja blagajne dok je blagajnica bila unutra, a da je policiji je trebalo tri sata da izađu na mesto događaja od momenta kada je pokušaj provale prijavljen.

Inače, oni dalje navode, i da su migranti su razvalili sve što su mogli na stanici, između ostalog i razvodne kutije za stubove za osvetljenje, a da je čak i uobičajena prostitucija devojčica od 14, 15 godina iz Doma za nezbrinutu decu bez roditeljskog staranja, „Miroslava Mike Antića”, te da svi nadležni, od policije preko tužilaštva do sudova, na to žmure.

Na skupu će biti prisutne i narodne patrole iz cele Srbije, koje se bore protiv migrantskog nasilja, kao i urednik Srbin.info, Dejan Petar Zlatanović, koji će da isprati ceo događaj u ovom severnobačkom gradu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu