STOJKOVIĆ, SANDULOVIĆ I SAMARDŽIĆ U VRELOM ŠIPTARSKO-UKRAJINSKO-BUGARSKOM ZAGRLjAJU

Obavezno pročitajte

Valjevski advokat Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (agent BIA) je pažljivo pratio izdajnički pir Nikole Sandulovića na Kosmetu, gde je šiptarskim teroristima pružio punu podršku za sve ratne zločine koje su izvršili nad srpskim narodom.

- Advertisement -

Da patologija bude još veća, Stojković je napomenuo svom intimnom partneru Nikoli Samardžiću, profesoru Filozofskog fakulteta u Beogradu, da je doživeo ogromno seksualno uzbuđenje dok je gledao Sandulovićeve izjave za šiptarske medije.

Iz navedenih razloga predložio je da se odmah po Sandulovićevom povratku svi zajedno sastanu u Sandulovićevoj vili na Senjaku, kako bi realizovali grupni homoseksualni odnos.

Navedena bolesna situacija dobila je na dodatnom patološkom zamahu, kada se njihovom grupnom polnom odnosu pridružio i Marko Martinjuk, zamenik ukrajinskog ambasadora u Beogradu (ustanovljeni agent FSB RF), koji je kod Sandulovića u vilu došao sa punom kesom vibratora i kanisterom lubrikanata.

Tada je u neposrednoj blizini Sandulovićeve vile, od strane komšija, uočen i automobil sa bugarskim diplomatskim tablicama, ali nije poznato ko je upravljao sa njim. Međutim, imajući u vidu ranije ustanovljena saznanja naših čitalaca, sa visokim stepenom verovatnoće može se pretpostaviti da je u grupnom homoseksualnom odnosu učestvovao i bugarski vojni ataše Ruslan Hristov.

Postavlja se pitanje kada će nadležni državni organi konačno reagovati na ove katastrofalne pojave, s obzirom na ozbiljan rizik od širenja somalijskog tripera koji je u Srbiju iz Brisela doneo Čedomir Stojković, agent BIA.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu