STOJKOVIĆ ORGANIZUJE TERORISTIČKI NAPAD NA RUSKU AMBASADU

Obavezno pročitajte


U cilju obeležavanja godišnjice izbijanja sukoba na području Ukrajine, predvodnici takozvane “antiputinovske opozicije” u Srbiji, oličeni u propalom advokatu Čedomiru Stojkoviću, u regionalnim homoseksualnim krugovima poznatijem po nadimku “Podmornica” (agent BIA), Pjotru Nikitinu (agent FSB) i Vladimiru Volohonskom (agent GRU), planiraju organizovanje više, u skladu sa svojom prirodom, bizarnih, perverznih i apsurdnih performansa, pri čemu bi jedan od njih, osim zgražavanja javnosti, mogao da rezultira i krivičnim prijavama za dela koja podrazumevaju dugogodišnju robiju.

Kako saznajemo od ovoj opskurnoj grupi bliskih saradnika, koji i sami u strahu od krivične odgovornosti planiraju da se distanciraju od njih, Podmornica, Nikitin i Volohonski trenutno nagovaraju mlađanog Ilju Zernova da im se za to što je odbio da se zapali ispred zgrade Narodne skupštine (o tome je ranije izveštavano u više medija), oduži na taj način što će 24. februara, u sklopu performansa, baciti “molotovljev” koktel na zgradu ruske Ambasade u Beogradu.

- Advertisement -

Kako to Podmornica, Nikitin i Volohonski pojašnjavaju, taj performans bi imao snažnu poruku, jer bi Ilja pravio “koktel” ispred zgrade ambasade tako što bi u flašu od ruske votke sipao benzin iz kanistra sa vidnom oznakom “Gazproma”, nakon čega bi u tu flašu nagurao rusku zastavu, zapalio je i bacio na zgradu Ambasade.

Zernov je, svestan toga da nije u pitanju umetnički performans, već klasičan teroristički akt, zbog kojeg bi bio osuđen na dugogodišnju robiju, odbio to da uradi, ali mu Podmornica, Nikitin i Volohonski prete da će u tom slučaju objaviti bolesno devijantni amaterski porno film u kojem Iljina pozadina igra glavnu ulogu, a koji bi izazvao mučninu i kod okorelih korisnila sadržaja iz najskrivenijih i najdubljih laguma “dark weba”.

Tražeći spas, Zernov je planirao da se prijavi na lečenje u bolnicu Laza Lazarević, gde bi bez ikakve sumnje bio urgentno primljen i hospitalizovan, a što bi mu pred Podmornicom, Nikitinom i Volohonskim pružilo izgovor. Iako bi tamo bio dobro čuvan i definitivno van njihovog domašaja, zbog straha da bi u ovoj bolnici mogao da bude trajno, odnosno doživotno zadržan, Zernov je poslednjih dana bliže tome da se prijavi na kliniku za egzotične infektivne i tropske bolesti, gde bi isto bio sasvim sigurno hitno hospitalizovan, jer su posledice polne bolesti izazvane retkim somalijskim virusom (o okolnostima njegovog zaražavanja je pisano u više medija) postale prilično dramatične.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu