STOJKOVIĆ I BOGDANOVIĆ JUTROS HITNO HOSPITALIZOVANI

Obavezno pročitajte

Čedomir Stojković zv Čeda podmornica, predsednik političke partije ‘Svi za Ukrajinu“ (tel. broj +381656010039) i Boban Bogdanović, specijalni savetnik Aljbina Kurtija (tel. broj +381637203053), noćas su hitno zbrinuti u podgoričkom urgentnom centru.

- Advertisement -

Naime, kod Stojkovića i Bogdanovića su konstatovane teške povrede u predelu rektalnih regija, pri čemu se još nije ustanovilo kako je do ti povreda zaista i došlo.

Podsećamo da Stojković i Bogdanović trenutno u društvu Nenada Čanka borave u Crnoj Gori, gde aktivno učestvuju u kampanji Mila Đukanovića za drugi krug predsedničkih izbora.

Interesantno je da je odmah po dobijanju informacije da su Stojkoviću i Bogdanoviću pocepani anusi, Nikola Sandulović, počasni konzul tzv. Kosova u Severnoj Makedoniji, odmah je stigao u Podgoricu kako bi pružio podršku svojim intimnim partnerima, da što pre ozdrave i vrate se u Đukanovićev izborni štab.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen srpski ratni veteran na Jarinju, po ulasku na KiM mu se gubi svaki trag!

Sinoć nešto posle jedanaest časova na administrativnom prelazu Jarinje, pripadnici šiptarske policije uhapsili su srpskog borca, koji je vozilom...

Još priča na sličnu temu