15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

STIGLA POMOĆ IZ BEOGRADA: Evo kako su se odužili policajcu Miloju (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Miloju Šćepanoviću, policajcu iz Nikšića koji je odbio da primjeni silu nad narodom tokom protesta zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, vlasnici kafana Korčagin i beogradska konoba Akustik uplatili su 500 evra, zadivljeni čašću koji je ovaj čovjek pokazao – otkriva Telegraf

Miloje Šćepanović je dao otkaz te večeri, a novac koji mu je sada poslat trebalo bi da pokrije njegovu platu, dok on ne počne da radi na novom poslu.

- Advertisement -

– Miloje je podigao pare. Kaže da su stigle u pravom momentu. Nema predaje! – objavila je kafana Korčagin na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Šćepanović je, poslije 23 godine rada u policiji, podnio ostavku sa obrazloženjem da kao „Hristov vojnik, pravoslavac i čovjek nije mogao da udara na svoju braću i bude protiv svog naroda“.

– Čast nema cijenu, a u ovom dobu smutnji najteže je biti čovjek. Ovakvo čojstvo ne treba samo pohvaliti, već i podržati – objavio je Krstić na društvenim mrežama.

- Advertisement -

Njemu je u međuvremenu posao ponudio načelnik Spasilačkog centra Srbije Vojkan Krstić, što je Šćepanović prihvatio. U međuvremenu je stigla i plata koju bi propustio zbog otkaza.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti