12.6 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

STEFANOVIĆU PRORADILE EMOCIJE PREMA BIVŠEM DEČKU: Neću osnovati političku partiju, verujem Vučiću!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar odbrane Nebojša Stefanović odbacio je danas navode da će osnovati svoju stranku, istakavši da je on u politici jer veruje u predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića, i da neće biti ni na kakvoj funkciji kada bude prestao da se bavi politikom kao deo SNS-a.

„Pripadam Srpskoj naprednoj stranci i nemam nameru ni da ulazim u bilo kakvu drugu političku organizaciju, a ponajmanje da kreiram neku. U politici sam jer verujem u Aleksandra Vučića i ponosan sam što mogu da budem deo tima koji se bori da nešto uradi za Srbiju“, rekao je Stefanović u pisanoj izjavi.

Kako je dodao, kada prestane da se bavi politikom kao deo SNS-a, svakako više neće obavljati bilo kakvu javnu funkciju, niti se baviti politikom.

- Advertisement -

Stefanović je reagujući na pisanje lista Danas koji je ocenio da je on spreman da osnuje sopstvenu političku partiju i da tako sačuva svoju poziciju, naveo da mu „postaje gotovo besmisleno da svake nedelje izgovara da nema nameru da pravi nekakvu političku stranku“.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti