24.5 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022

STEFANOVIĆEV KUM SVEDOČI PROTIV NJEGA: Nebojša kriv za kriminal, da li ga Vučić sme uhapsiti?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kontroverzni biznismen Aleksandar Papić, brat juče uhapšenog bivšeg zamenika načelnika SBPOK Gorana Papića, traži od Aleksandra Vučića da dobije status zaštićenog svedoka u borbi protiv organizovanog kriminala.

Aleksandar i Goran Papić su u kumovskim vezama sa Nebojšom Stefanovićem, stariji rođak je juče uhapšen zbog trgovine uticajem dok je bio visokopozicionirani funkcioner u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala MUP, a mlađi je odlučio da sarađuje sa državom i da se spase!

Prošle nedelje pojavila vest da je uhapšen Aleksandar Papić i priveden u SPBPOK! Samo par minuta kasnije vest je povučena, ali je po reakciji tabloida bilo jasno da se nešto “kuva”.

- Advertisement -

Podsetimo, režimski mediji danima su Papića povezivali sa uhapšenim Veljkom Belivukom, i javnosti ga predstavljali kao njegovog “zaštitnika koji je dolazio u Veljin bunker u Humskoj”. Kada režimski tabloidi posvete naslovnu stranu ili nekoliko tekstova nekome, potpuno je jasno da se “glavnom liku” ne piše dobro.

Tako se Aleksandar Papić u “neobranom grožđu” našao i prošle godine, iako je nekada bio na skoro svakoj fotografiji sa ministrom Stefanovićem i vrlo blizak sa mnogima iz Srpske napredne stranke.

Prva opomena Papiću, a samim tim i Stefanoviću bila je naslovna strana Ekspresa, objavljena u januaru prošle godine sa naslovom “Aleksandar Papić, siva eminencija – ko je ovaj čovek”? Tad je veće moglo da se nasluti, da se nešto sprema.

- Advertisement -

Kada je u javnost isplivala fotografija iz restorana “Temperament”, na kojoj šapuću Stefanović, Papić i Damir Handanović, funkcioner SNS i saradnika Gorana Vesić, bilo je za očekivati da bar dvojica budu saslušani u istrazi povodom sumnjivih poslova Velje Nevolje. Zašto?

Zato što je ugostitelj Aleksandar Kajmaković, Aca Bosanac, izneo tvrdnje da je zaradu od ovog restorana delio sa pomenutim Papićem, ministrom Stefanovićem i Slavišom Kokezom, predsednikom FSS. Objasnio je svoju vezu sa Veljom Nevoljom.

Status svedoka saradnika Papić je zatražio, državi to odgovara, nema sumnje da će sve biti rešeno na obostrano zadovoljstvo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti