22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

STEFANOVIĆ U PANICI: Brani Vučića, veliki OBRT NA POLITIČKOJ SCENI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da je on postavio Dijanu Hrkalović za državnu sekretarku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) dok je bio na čelu tog ministarstva, odgovarajući tako na tvrdnje da je njemu predsednik Srbije Aleksandar Vučić „nametnuo“ Hrkalović.

Nekadašnji pripadnik Odeljenja MUP za tajno praćenje Milan Dumanović izjavio je za NIN da je Vučić, „Dijanu Hrkalović nametnuo Nebojši Stefanoviću“, kao i da je s funkcije u policiji smenjena na zahtev američkih službi, jer su znali da pomaže „kavačkom klanu“ u kriminalnim obračunima.

– Meni Vučić, dok sam obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova, a ni sada kada sam ministar odbrane, nije nametao bilo koga. Kada god smo razgovarali, predsednik je dozvoljavao slobodu, kao što dozvoljava svojim saradnicima. Kadrovski izbori na koje sam imao pravo kao ministar, bili su moji. I Dijana Hrkalović i drugi državni sekretari – kazao je za TV Pink.Nebojša Stefanović FOTO: ATA ImagesNebojša Stefanović FOTO: ATA Images

- Advertisement -

On je naglasio da je to „besmislena tvrdnja“ i dodao da ne zna „koja je poenta“.

Stefanović je dodao da je Dumanović funkcioner pokreta „Oslobođenje“, koji predvodi Mlađan Đorđević.

Naslovna strana nedeljnika NIN FOTO: Printscreen
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti