STAŠA PORUČILA SRPSKOM NARODU: Ono što je Đoković u tenisu, to je Vučić u politici

0
22

Činilo se da Staša Stojanović, koja se proslavila selfijima u Skupštini Srbije i napadima na opoziciju, naravno putem društvenih mreža, ne može više da nas začudi, ali… Uspela je „mlada nada“ SNS da sve razuveri, pa je otišla korak dalje u idolopoklonstvu prema Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke, poredivši ga sa Novakom Đokovićem.

Naime, ona je osetila potrebu da izrazi divljenje Vučiću želeći očigledno da nadmaši Anu Grozdanović iz SPS, koja bi, da podsetimo, kažnjavala zatvorom za loš komentar o predsedniku Srbije.

I tako je Staša Stojanović, u naletu inspiracije, napisala sledeće:

– Što je Novak Đoković u tenisu, to je Aleksandar Vučić u politici. Dok svi ostali gledaju da budu deo igre, oni gledaju da nadmaše sebe i ostave neizbrisiv trag u istoriji. Ponos Srbije – napisala je SNS Staša na Tviteru.

Ova njena objava naišla je na mnoštvo reakcija na Tviteru, a istakla se ona u kojoj se navodi da je „sramotno to što je Staša Stojanović napisala“.

Ali, ne mari mnogo SNS uzdanica za to, njoj je važno da pokupi koji politički poen u stranci, a kako lakše nego sipati pohvale na račun Vučića, pa i porediti ga sa jednim od najboljih tenisera u istoriji i čovekom koji je osvojio 21 grend slem trofej.

Ostavite komentar