STAO UZ BRAĆU SRBE: Srbi, ne bojte se glupana Vučića i monstruma Brnabićke, izdajnici PADAJU!

Obavezno pročitajte

Srbi, nema razloga da se bojite Vučića. Na kraju krajeva, on nije vaš vođa – vaši (kolonijalni) lideri su u Vašingtonu, Londonu i Briselu. Vučić je marioneta i odbojni glupan. On nema talenat ni kao političar ni kao čovek. Ukratko,on je bez vrednosti – kaže u seriji Fejsbuk objava posvećenih Srbima, ugledni britanski politički analitičar grčkog porekla, Markus Papadopulos.

Markus Papadopulos, osnivač i urednik dvomesečnog časopisa „Politics First“, poznat je po svom direktnom pristupu političkim problemima.


Uglavnom zaokupljen dešavanjima na Balkanu i jugoistočnoj Evropi, Papadopulos, bez dlake na jeziku, raskrinkava političke elite koje su se stavile u kolonijalnu službu zapadnih zemalja.

- Advertisement -

– Srbi, kao i Vučić, Brnabić je samo marioneta. I, takođe, poput njega, Brnabić je potpuno lišena i inteligencije i talenta i odvratno je biće. Reč „monstruoznost“ ne može ni približno opisati Brnabić – kaže Papadopulos.

Papadopulos ima i poruku za srpski narod kako da stekne slobodu:

– Srbi, vaš kolonijalni status je krhak, iako postoji već više od 20 godina. Zauzimanjem kontrole nad ulicama u Beogradu i drugim gradovima Srbije, sloboda bi došla u Srbiju. Tada bi izdajnici pali u ruke ljudi – smatra Papadopulos.

Podsetimo, Papadopulos je za naš portal, u septembru, izjavio da Vašingtonski sporazum, koji je potpisao Aleksandar Vučić, koristi američkim spoljnopolitičkim ciljevima, izraelskim spoljnopolitičkim ciljevima, projektu Velike Albanije i bankovnim računima izdajničke srpske elite.

– Aleksandar je puka marioneta, kao i sva srpska elita! Radi ono što mu zapovedaju zapadni gospodari, posebno Amerikanci i Britanci. Dakle, Vučić uopšte nema nikakav značaj za vođenje Srbije – isto važi i za Anu Brnabić, koja je, poput Vučića, učenica Tonija Blera. Zapad među nizom srpskih izdajnika kojima raspolaže bira koga želi da vodi Srbiju u njegovo ime – rekao je Papadopulos za Direktno.rs.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu