STANJE KRITIČNO: Dejanu policija povredila nogu, ima visok pritisak!

Obavezno pročitajte

Posle pet dana porodica Dejana Petra Zlatanovića je konačno uspela da ga vidi, a nažalost crne sumnje su se obistinile.

Zlatanović je u veoma lošem zdravstvenom stanju, a posebno šokira naknadno otkriće da ga je policija brutalno povredila prilikom hapšenja. Oni su ga oborili na zemlju, prebacili mu kapuljaču preko glave, a zatim s njom gušili i po zemlji razvlačili osobu sa invalididetom, koja uopšte nije pružala otpor i koja se pre toga sama uputila u policijsku stanicu u Majke Jevrosime.

- Advertisement -

Zlatanović ima ozbiljnu povredu na nozi na kojoj i ima uređeni invaliditet, zbog čega ne može ni da sedi kako treba, a kamoli da hoda. Samo ovakav način hapšenja osobe sa invaliditetom predstavlja teško krivično delo za koje će morati da se odgovara.

Po rečima njegovog brata, Dejan je i dalje nesalomivog duha zbog čega već od petka štrajkuje glađu. Nažalost, krvni pritisak mu je izuzetno povišen i njegov život je boravkom u zatvoru ugrožen.

Redakcija „Srbin info“ HITNO APELUJE na sve političke partije, javne ličnosti, advokate i građane da ne dozvole egzekuciju jednog slobodno novinara i urednika, čije reči na protestu za odbranu KiM nisu predstavljale čak ni prekršaj.

Redakcija „Srbin info“ osuđuje sve samozvane medije, koji dozvoljavaju da njixov kolega strada zbog slobode govora.

Vremena je sve manje, ako nešto ne preduzmemo režim Aleksandra Vučića će ubiti Dejana Zlatanovića, a on će proći kao Slavko Ćuruvija i Milan Pantić!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu