16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

STANIVUKOVIĆ OŠTRO: Ruši restoran od mafijaša

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Stanivuković je istakao da će to biti poruka svima koji su tako radili, svim milionerima, tajkunima, i naglasio da ga u tom procesu niko neće zaustaviti.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković predstavio je drugi izvještaj svog “Tima za reviziju”, odnosno Komisije za utvrđivanje stanja i zakonitosti rada Grada Banjaluka, kako se on zvanično zove.

“Ovo je najbizarniji izvještaj koji ćete čuti, više je za rubriku “vjerovali ili ne”, kao i preduzeće “Akvana”. Pitam se da li je moguće da  se dešava ovo u našem gradu? Ugostiteljski objekat Akvana koji je dužan preko 10 miliona, angažuje da pjevaju ljude koji nisu pjevači. Jednom pjevaču daju 17.000 maraka za pjevanje koje se nikad nije desilo”, rekao je Stanivuković.

- Advertisement -

Govoreći o restoranu u vlasništvu Mila Radišića, Stanivuković je kazao da će biti porušen, jer je nelegalno izgrađen.

“Ježim se kad neko uzima gradsku imovinu, sve što je grada Banjaluke to je naše, svih građana. Objekat u vlasništvu Radišića je nelegalno sagrađen na gradskoj imovini. Ovaj restoran biće porušen”, naglasio je gradonačelnik Banjaluke.

On je istakao da će to biti poruka svima koji su tako radili, svim milionerima, tajkunima, i naglasio da ga u tom procesu niko neće zaustaviti.

- Advertisement -
SourceRTBN
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: