18.6 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

STANIVUKOVIĆ: Kosovo je Srbija, Republika Srpska je trajna! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

IZABRANI gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je na društvenim mrežama snimak sa prethodnog gostovanja na Fejs TV kod Senada Hadžifejzovića.
– Izabran za gradonačelnika, a najmanje pitan za to! To nije moja odgovornost, nego odgovornost medija koji žele samo dobar naslov, senzaciju i čitanost po svaku cenu, a uz sve to da zadovolje apetite nacionalnih politika koje predstavljaju.

Otužen za ,,nacionalizam’’ samo zato što ne prihvatam usku košnicu površnih analiza prošlosti koje narod kojem pripadam stavljaju u negativan položaj, koji u lancu raznih ,,priznanja’’ koja se od nas traže u konačnosti treba da znači i ukidanje Republike Srpske koja je za nas trajna, neupitna i koju ćemo kroz sve buduće dane, godine i decenije zajedno graditi i jačati!

Snažna Republika Srpska doprinosi napretku cele Bosne i Hercegovine i moja dužnost jeste da u tim okvirima vodim našu politiku i to sve vreme činim, boreći se za svoj narod, poštujući i uvažavajući sve druge narode i manjine, ne praveći nikakvu razliku u pogledu da ovde svi bolje živimo. Zagovornik sam ideje ekonomskog patriotizma koji će biti u fokusu našeg delovanja u narednom periodu – napisao je Stanivuković na Fejsbuku.

- Advertisement -

Na snimku se mogu videti delovi emisije na kojima Stanivuković kaže da tzv. Kosovo nije država, da je RS priznata Dejtonskim sporazumom, da srpski narod nije genocidan, da je SPC očuvala srpski narod kroz vekove

- Advertisement -
SourceNovosti
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti