16.4 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

STANIVUKOVIĆ KAO DRITAN: Šef Civilne zaštite podneće ostavku! Vraća se poštenje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Još jedan funkcioner Gradske uprave Banjaluka podnosi ostavku, saopštio je novoizabrani gradonačelnik Draško Stanivuković.
“Usaglasili smo se da šef Civilne zaštite, gospodin Mladen Ćućun podnese ostavku, a ja ću kao gradonačelnik pronaći modalitet da zaustavimo javnu nabavku četiri džipa vrednosti 250.000 KM, koju je ovaj šef odseka planirao”, napisao je Stanivuković ćirilicom na Tviteru.

U objavi na Fejsbuku navodi i da je doneo naredbu o ograničenju trošenja goriva, “koga su do sada načelnici trošili neograničeno”.

“Cilj je da iskorenimo luksuz i ulažemo u prioritete”, napisao je gradonačelnik Banjaluke.

- Advertisement -

Stanivuković je ranije govorio o budućem radu Gradske uprave, kao i o smeni kadrova. Tom prilikom je istakao da niko pošten ne treba da se plaši, ali da odgovornost mora biti imperativ.

“Nikada neću ljude podeliti na one koji su me podržali na ovaj ili drugi način. Svako će odgovarati samo ako je bio nepošten, a ako je pošten i smatra da je ovo što mi radimo ispravno, on će biti slobodan čovek sa svim svojim pravima i moći će da radi na bilo kom radnom mestu. To je princip koji moramo da zagovaramo”, rekao je tom prilikom novi gradonačelnik Banjaluke, dodajući da ga, ako je neko stručnjak u svom poslu, ne interesuje da li je i koliko politički aktivan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti