7.6 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

STANIMO UZ SRBIN INFO: Veliki protest, PODIGNIMO GLAS!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pozivam sve ljude da dođu u petak od 18 časova isped „Hepi“ televizije, Aleksandra Dubčeka 14, u Zemunu i stanu u odbranu medijske kuće „Srbin info“, ali i svih slobodnih medija u Srbiji.

Ovo poručuje Dejan Petar Zlatanović, glavni i odgovorni urednik portala „Srbin info“ i naglašava da je neophodno da što više ljudi podigne glas protiv cenzure i medijskog mraka u režimu Aleksandra Vučića.

– Na protestu se očekuje dolazak velikog broja opozicionih političara, a želim i da se zahvalim kolegama iz svih medija, koji su nas podržali i najavili protest – rekao je Zlatanović i najavio da će kolege novinari biti i govornici na ovom skupu.

- Advertisement -

Zlatanović je objasnio i sve detalje o tome kako je izvršen udar na „Srbin info“ od strane režimske televizije „Hepi“.

U petak od 18 časova, ispred sedišta TV „Hepi“ u Beogradu održaće se veliki protest za odbranu nezavisne medijske kuće „Srbin info“ i svih ostalih slobodnih medija u Srbiji od napada režima Aleksandra Vučića i njemu lojalnih tajkuna i propagandnih glasila.

Povod za protest je skandalozna i lažna prijava koju je režimska televizija „Hepi“ podnela „Jutjubu“ protiv portala „Srbin info“, što je predstavljalo udarac na poslovanje naše medijske kuće, po svemu sudeći, sa ciljem da se ugasi jedna od malobrojnih slobodnih redakcija.

- Advertisement -

Drugi povod je krađa autorskih prava i intelektualne svojine „Srbin info“ od strane TV „Hepi“, zbog čega ćemo protiv ove televizije sa nacionalnom frekfencijom podneti tužbu pred nadležnim sudom (od tužbe ćemo odustati jedino ukoliko Milomir Marić u Jutarnjem programu pročita izvinjenje našoj medijskoj kući).

„Jutjub“ je srećom odbacio lažnu prijavu „Hepija“, a neviđeni pritisci na naš portal nastavili su se i posle ove odluke. Aleksandra Krstić, generalna direktorka firme u čijem je vlasništvu TV „Hepi“ i odgovorno lice, kontaktirala je Dejana Petra Zlatanovića, glavnog urednika „Srbin info“, tražeći da sa našeg „Jutjub“ kanala uklonimo pominjanje u naslovima Predraga Rankovića Peconija direktno mešajući se, kao predstavnik jednog medija, u našu uređivačku politiku!

„Srbin info“ zato poziva sve čitaoce i gledaoce da nas podrže i u petak od 18 časova, dignu glas za slobodnu Srbiju, slobodne medije, ali i dignu glas protiv medijskog mraka Aleksandra Vučića i rijaliti smeća, koje se prikazuje na nacionalnim frekfencijama sa ciljem zombiranja okupirane nacije.

Pokažimo slobodarski, Svetosavski duh i da ćemo braniti, ne samo slobodne medije, već i sopstvenu slobodu, Ustav i celovitost ove zemlje. Ustanimo protiv diktature!

Kako radili, tako nam Bog pomogao.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti