5.6 C
Belgrade
četvrtak, 22 oktobra, 2020

STANIMO UZ SRBIN INFO: Veliki protest, PODIGNIMO GLAS!

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

EKSKLUZIVA: Ovo je novi sastav Vlade Republike Srbije

Iz dobro obaveštenih izvora iz Nemanjine ulice, ovako će izgledati novi sastav Vlade Srbije:Ana Brnabić, premijer i...

Pozivam sve ljude da dođu u petak od 18 časova isped „Hepi“ televizije, Aleksandra Dubčeka 14, u Zemunu i stanu u odbranu medijske kuće „Srbin info“, ali i svih slobodnih medija u Srbiji.

Ovo poručuje Dejan Petar Zlatanović, glavni i odgovorni urednik portala „Srbin info“ i naglašava da je neophodno da što više ljudi podigne glas protiv cenzure i medijskog mraka u režimu Aleksandra Vučića.

– Na protestu se očekuje dolazak velikog broja opozicionih političara, a želim i da se zahvalim kolegama iz svih medija, koji su nas podržali i najavili protest – rekao je Zlatanović i najavio da će kolege novinari biti i govornici na ovom skupu.

- Advertisement -

Zlatanović je objasnio i sve detalje o tome kako je izvršen udar na „Srbin info“ od strane režimske televizije „Hepi“.

U petak od 18 časova, ispred sedišta TV „Hepi“ u Beogradu održaće se veliki protest za odbranu nezavisne medijske kuće „Srbin info“ i svih ostalih slobodnih medija u Srbiji od napada režima Aleksandra Vučića i njemu lojalnih tajkuna i propagandnih glasila.

Povod za protest je skandalozna i lažna prijava koju je režimska televizija „Hepi“ podnela „Jutjubu“ protiv portala „Srbin info“, što je predstavljalo udarac na poslovanje naše medijske kuće, po svemu sudeći, sa ciljem da se ugasi jedna od malobrojnih slobodnih redakcija.

- Advertisement -

Drugi povod je krađa autorskih prava i intelektualne svojine „Srbin info“ od strane TV „Hepi“, zbog čega ćemo protiv ove televizije sa nacionalnom frekfencijom podneti tužbu pred nadležnim sudom (od tužbe ćemo odustati jedino ukoliko Milomir Marić u Jutarnjem programu pročita izvinjenje našoj medijskoj kući).

„Jutjub“ je srećom odbacio lažnu prijavu „Hepija“, a neviđeni pritisci na naš portal nastavili su se i posle ove odluke. Aleksandra Krstić, generalna direktorka firme u čijem je vlasništvu TV „Hepi“ i odgovorno lice, kontaktirala je Dejana Petra Zlatanovića, glavnog urednika „Srbin info“, tražeći da sa našeg „Jutjub“ kanala uklonimo pominjanje u naslovima Predraga Rankovića Peconija direktno mešajući se, kao predstavnik jednog medija, u našu uređivačku politiku!

„Srbin info“ zato poziva sve čitaoce i gledaoce da nas podrže i u petak od 18 časova, dignu glas za slobodnu Srbiju, slobodne medije, ali i dignu glas protiv medijskog mraka Aleksandra Vučića i rijaliti smeća, koje se prikazuje na nacionalnim frekfencijama sa ciljem zombiranja okupirane nacije.

Pokažimo slobodarski, Svetosavski duh i da ćemo braniti, ne samo slobodne medije, već i sopstvenu slobodu, Ustav i celovitost ove zemlje. Ustanimo protiv diktature!

- Advertisement -

Kako radili, tako nam Bog pomogao.

- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti

KONOVO LUDILO: Zabraniti kretanja, da se ide samo do prodavnice!

Treba razmišljati o zabrani kretanja u nekom obliku, da se nešto skrati, da se ide samo do prodavnice, rekao je epidemiolog...

NADALOV PLAN KAKO DA SVRGNE NOVAKA SA TRONA: Evo šta Španac mora da uradi da bi bio broj 1!

Rafael Nadal i Novak Đoković učestvovaće na po još dva turnira u 2020. godini, a rezultati će odrediti koji od njih...

VELEIZDAJA: Vučić odbio da oda poštu poginulima u 2. SVETSKOM RATU!

"Aleksandar Vučić je odbio da oda poštu poginulima u oslobađanju Beograda 1944. Umesto toga je na dan oslobođenja Beograda položio venac...

NARODNE STRAŽE POBEDILE : Vojska Crne Gore odustala od vežbi na Sinjajevini!

Načelnik štaba Generalštaba Vojske Crne Gore, pukovnik Aleksandar Pantović, saopštio je da je izviđački tim konstatovao da se nijesu stekli uslovi...

TIODOROVIĆ UKRAO NOVU GODINU: Od kuće SLAVIMO!

Podsetimo, prva je doček Nove godine otkazala Budva u kojoj su tradicionalno nastupale najveće zvezde sa prostora cele eks Jugoslavije.