STALNA BEZBEDNOSNA PRETNJA SRBIJI: OPASNE IGRE VLADIMIRA VOLOHONSKOG

Obavezno pročitajte

Nastavljajući da sprovodi naloge svojih zapadnih mentora, u bolesnoj nameru da se osveti Srbiji i svemu srpskom, Vladimir Volohonski (agent GRU) se povezao sa potrošenim ostacima autonomaškog pokreta u Vojvodini, kako bi pokušao da oživi njihove separatističke snove.

- Advertisement -

Na preporuku osvedočenog homoseksualca i tzv. ruskog opozicionara Pjotra Nikitina (agent FSB), Volohonski se obratio najčuvenijem autonomašu i izdajniku Nenadu Čanku (saradnik CIA), koji ga je potom uputio na žarište vojvođanskog seperatizma oličeno u „Nezavisnom društvu novinara Vojvodine“ (NDNV) i portalu autonomija.info, koje predvodi srbomrzac Dinko Gruhonjić.

Čanak se hvalio pred Volohonskim da je Gruhonjić njegova marioneta i poslušnik, koji je u obavezi da učini sve što mu se naredi, te je u vreme ranih radova ponizno pisao i domaće zadatke za Čankovu decu.

Osim motivacije u vidu patološke zaljubljenosti u Čanka, Gruhonjić od njega dobija i određenu mesečnu apanažu, od koje po sopstvenom priznanju ne može da se obogati, ali mu je dovoljna za finansiranje biseksualnih avantura i nabavku opijata, zbog čega je potrčao u zagrljaj sada već famoznog gej-lobija ruskih opozicionih aktivista, koji zloupotrebljavaju tradicionalno gostoprimstvo Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KLEMEN GROŠELJ: Nasilje na Kosovu baš kad se priča o širenju EU, možda je odgovoran neko spolja

Poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj ocenio je da nije isključeno da je neki spoljni element ili neki element koji...

Još priča na sličnu temu