16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

Šta ovo znači Krivokapiću, kakvi su to ljudi, to je bezobrazluk notorni! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Istoričar Aleksandar Raković kaže da je premjer Zdravko Krivokapić oteo pobedu Srbima u Crnoj Gori i prevario one koji su ga podržali i postavili za nosioca pobedničke liste na izborima. Raković kaže da je Krivokapić odmah nakon izbora prekinuo kontakt sa ljudima iz Srbije koji su ga podržavali, a koliko mu je poznato više nema komunikaciju ni sa vladikom Joanikijem.

Zdravko Krivokapić (Foto: Jutjub)

Raković kaže da su očekivanja Srba izigrana i da izmena Zakona o slobodi veroipsovesti nije dovoljan pomak da bi oni bili zadovoljni, i da je povlačenje priznanja Kosova i Metohije nešto što je obećano pre izbora, da se srpski simboli i dalje zabranjuju u Crnoj Gori, državljani Srbije hapse i proteruju, a da srpski ambasador i dalje nije dobrodošao u Podgoricu.

- Advertisement -

– Mi smo Krivokapića faktički doneli na to mesto… Šta to znači, kakvi su to ljudi, na šta to liči bre, to je jedan bezobrazluk notorni – kaže Raković.

Uprkos ovim dešavanjima, Raković tvrdi da će srpske snage odneti ubedljivu pobedu u Nikšiću i pokazati svu snagu. On kaže da će to biti dodatni udarac DPS i Milu Đukanoviću, a da će nakon tih izbora morati da se pregovara o rekonstrukciji Vlade Crne Gore i davanju Srba uticaja kakav su zaslužili na izborima.

Raković otvoreno govori o ulozi Dake Davidovića o dešavanjima u Crnoj Gori, izboru patrijarha SPC ali i poteziam Aleksandra Vučića oko Kosova i Metohije.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti