ŠTA KAŽETE? Pedofil kažnjen sa 169 udaraca bičem pao posle 52, KADA SE OPORAVI DOBIĆE OSTATAK!

Obavezno pročitajte

Osuđeni pedofil udaran je bičem sve dok nije pao na zemlju u indonežanskom gradu Banda Aceh, gde je na snazi strogi šerijatski zakon.

Osuđenik je u loklanim medijima prozvan Roni, a prošlog četvrtka trebalo je da primi kaznu od 169 udaraca. Ipak, na nogama je izdržao “samo” 52.

Medicinski radnici koji su bili tu naveli su da on nije sposoban za nastavak, što znači da će sve da bude nastavljeno sledeći put jer mu je ostalo još 117 udaraca.

Roni je već odslužio šest meseci kazne pre nego što je došlo do bičevanja, te je broj udaraca smanjen sa 175 na 169 po jedan za svaki mesec u zatvoru.

PRVI SU PALI: Počeo obračun sa satanistima i pedofilima iz DUBOKE DRŽAVE!

– Kada je udaren 52 puta, na leđima je imao modrice, da je nastavljeno mogao je da prokvari. Bolje je da odložimo dok se ne oporavi – rekao je jedan od lekara za IDN Times, a preneo Telegraf.

Roni je bičevan uz još petoricu osuđenika, okrivljenih za kockanje, i kažnjeni su sa osam udaraca štapom.

Ovakvo šibanje se koristi za kažnjavanje u jednoj od najkonzervativnijih indonežanskih provincija i zasnovano je na šerijatskom zakonu.

Opijanje, preljuba ili homosekusalni odnosi mogu takođe da budu kažnjavani na ovaj način.

Sourceluftika

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu