ZARADA NA SMRTI I STRAHU: Šta će Bil Gejtsu 200 milijardi?

Obavezno pročitajte

U avgustu 2015. godine Magazin Tabloid je počeo sa objavljivanjem svedočanstva dr Ratibora M. Đurđevića: tekst, objašnjenja i tumačenja knjige „Protokoli sionskih mudraca“.

Izdanje knjige tumačenja i objašnjenja „Protokola sionskih mudraca“, koju je napisao dr Ratibor M. Đurđević danas, u vreme bankarskog fašizma i zavereničkih lanaca u kojima se svet nalazi, potreban je radi razumevanja neizvesne budućnosti koja je pred nama. „…

Sto godina je prošlo od vremena kad su se Protokoli pojavili. Predavač te serije izlaganja ne krije da je cilj judeo-bankara i judeo-masona, kao izvršitelja njihovih planova, da na presto nove svetske imperije dovedu svoga judejskog cara. U zlodelima Lenjina, Staljina, Maoa, Tita, Pola Pota i drugih komunističkih zločinaca, jasno razaznajemo kako će nesrećni Evro-Amerikanci tavoriti živote u toj bezdušnoj tiraniji…“ – tvrdio je autor Đurđević, čovek koji je dve decenije predavao psihologiju na univerzitetima u SAD-u.

- Advertisement -

U ovom magazinu smo feljtonizirali i knjigu Industrija holokausta: ko je zaradio na posledicama genocida, autora Normana Finkelsteina.

Industrija holokausta Normanu Finkelsteinu znači moralno i finansijsko iskorišćavanje jevrejske nesreće i patnje. Njegova analiza je istovremeno i snažna optužnica: on se obrušava na interesne saveze Jevreja koji holokaust zloupotrebljavaju u sopstvenu korist, neretko na račun žrtava. Sjedinjenim Američkim Državama i Izraelu prebacuje da su instrumentalizovali holokaust kako bi skrenuli pažnju sa sopstvenih problema. Svojim provokativnim tezama Norman Finkelstajn je pokrenuo živu debatu.

Bilo bi pogrešno Finkelsteinovim kritikama pripisati destruktivnost. On sam je potomak žrtava holokausta. Oba njegova roditelja su Jevreji i preživeli iz Varšavskog geta i nacističkih koncentracionih logora. Sa izuzetkom njih, sve ostale članove njegove porodice pobili su nacisti.

Norman je opisivao pohlepu američkih Jevreja Sefarda koji su zastupali porodice ubijenih Jevreja. Advokati su na ime odštete za zastupanje naplaćivali i po dva miliona dolara, dok su porodicama njihovih žrtava isplaćivali simbolične sume od po nekoliko hiljada dolara. Opisivao je i kako su ih američki Jevreji Sefardi vraćali za vreme rata nazad, kako bi bili plen nemačkih podmornica. Znalo se i ko je finansirao Hitlerov rat.

Sa zebnjom sam objavljivao proročke tekstove Goranka Đapića, počev pre deset godina, koji su, milimetarskom preciznošću najavljivali nestanak bele rase i zločine koji će izvršiti vođe Jevreja Sefarda. Ko zna koliko još tih istraživanja nisam pročitao, koliko slabo poznajem istoriju…

Ovih dana svedoci smo kako je poražen Donald Tramp, na drzak, opasan način, od grupe Jevreja, porodica Rotšilda, Rokfelera, Soroša, Gejtsa, koji pod sloganom zaštite planete od preneseljenosti, jurišaju da pandemijama unište “suvišne“.

Pokazalo se da su ovi podlaci, ustvari, napali belu rasu. Belu Ameriku i belu Evropu. U ostaku sveta, koji je deset puta naseljeniji od SAD-a i Evrope zajedno, pandemija ne odnosi žrtve, ne menja se način života u tim društvima.

Bio sam ljut na gospodina Trampa što je primio Vučića u Ovalni kabinet. Sada sam svestan koliki teret nosi ovaj vremešni čovek, koga su jevrejski mediji satanizovali, izopštili, targetovali…

gejts,

Hoće li američka bela rasa uspeti da se podigne, da ostane na nogama, da je jevrejski magnati ne satru, pomore glađu i žeđu, a ekonomski analitičari to, nažalost, predviđaju. Da u Nemačkoj ne dođe novi Hitler, koji će zameniti njegovu naslednicu Merkel.

Bil Gejts je od pandemije, na uloženih 10 milijadi, odmah zaradio 200 milijardi, nanevši istoriji nenadoknadiv gubitak građanskih prava i sloboda, poniženja kojima građani nisu izlagani ni u doba inkvizicije i svetskih ratova.

Pitam se šta je to u tim ljudima – Jevrejima Sefardima, da nemilice napadnu sve ljude na planeti, da belu rasu trećesvetizuju, da sve nas učine gojama (nešto kao između svinje i koze).

Šta će gospodinu Gejtsu tih 200 milijardi, zarađenih na smrti, strahu i progonu onih nad kojima su, za sada, uspostavili značajnu kontrolu. Gde će Gejts potroši to stvorenje sa ljudskim likom i dušom đavola?

Ostaje mi da se nadam da će u Sjedinjenim Državama pobediti život, da veće šanse postoje i u evropskim državama, koje se žestoko suprotstavljaju nastojanju da nas zaista učine gojama, kako to stoji u Protokolima sionskih mudraca.

SourceTabloid

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu