Šta akademik Knežević traži u ambasadi Amerike?

Obavezno pročitajte

Pre nekoliko dana, akademik Zoran Knežević bio je na sastanku u američkoj ambasadi u Beogradu. Prema saznanjima do kojih je došao naš list, Knežević je sa američkim diplomatama razgovarao na temu predstojećih izbora u SANU.

Naš novinar je kontaktirao Kneževića u cilju da dobije izjavu za medije na navedene okolnosti, međutim Knežević je odbio da to prokomentariše uz napomenu da je o njegovom odlasku u američku ambasadu informisan Vladimir Kostić, odlazeći predsednik SANU, kao i da mu ne pada na pamet da polaže nikakve račune javnosti.

- Advertisement -

Takođe, Knežević je odbio i da komentariše na koji način je stekao lukzuznu vilu na Dedinju, o čemu je već izveštavano u medijima.Podsećamo da su za 30. mart zakazani izbori u SANU, pri čemu se u taj izborni proces uključila i ambasada SAD, i to ni manje, ni više preko Zorana Kneževića, jednog od kandidata za novog predsednika naše najeminentnije naučne institucije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu