28.5 C
Belgrade
субота, 8 августа, 2020

SRS SE GASI: Šešelj otkriva šta će biti sa strankom!

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

HOLBRUK OTKRIO, SVET U ŠOKU: Milo je korisna bitanga, radio je za NATO tokom bombardovanja Srbije

Milo i prevare Crnogorski predsednik se hrabro suprotstavio Slobodanu Miloševiću i pomagao NATO u ogromnoj meri tokom rata na...
- Advertisement -
loading...

SRS u problemu

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je povodom optužbi koje je na njegov račun uputili nekoliko funkcionera ove stranke posle izbornog poraza, i navode u medijima da u SRS vlada ozbiljan sukob, da problemi u stranci nisu nastali preko noći, da je pred strankom teška borba kako bi na političkoj sceni povratili pozicije.

U tom cilju, Šešelj najavljuje novo kadrovsko pročišćenje već na sledećoj sednici Centralne otažbinske uprpave .

- Advertisement -

“Sve što je trulo otpašće, to je godinama trunulo, nije se preko noći desilo“, rekao je Šešelj za Tanjug upitan da prokomentariše stanje u stranci.

Povodom pisanja medijima da su Nemanja Šarović i Božidar Delić preneli je deo funkcionera i člasntva nezadovoljno Šešeljevim postupcima, podrškom sad već osuđenom Milutinu Jeličiću Jutki, i kako navode, trošenjem novca, ne na kampanju već na vozila lider radikala odgovara da svi koji se oglašavaju u medijima sami sebe isključuju iz strank.

- Advertisement -

„Samo ću na sledećoj sednici sednici Centralne otadžbinske uprave, najvišeg organa SRS-a, konstatovati da su napustili stranku, rekao je Šešelj, Lider radikala je dodao da nema šta višse da se doda, jer na strancikim organima može da se razgovara o svemu a ne van stranke I u medijima.

Nedopustivo je ići u javnost protiv stranke, sa izmišljotinama o džipu i sedam škoda, koje nemaju veze sa strankom, rekao je Šešelji i dodao da ta vozila nemaju veze ni sa njegovim ni sa stranačkim novcem.

- Advertisement -

Sedam škoda nema veze sa strankom, nijednog dinara stranka nije dala, džip nije na moje ime, tvrdi Šešelj.

“Borba će biti teška, imaćemo kadrovsko pročišćenje, imali smo jedno, i idemo dalje. Borimo se, što je teže više se celičimo, a što nas ne ubije to nas ojača, a ovo nas nije ubilo niti će“, rekao je predsednik SRS.

Nemanja Šarović od koga je Tanjug tražio komentar na navode u medijima pripisanje njemu, odgovorio je da nije u Beogradu i da će odgovoriti za par dana, dok se Božidar Delić nije javio na poziv, niti odgovorio na poruku.

Na sednici Centralne otadžbinske uprave 7. jula za novog predsednika IO izabran je Đurađ Jakšić, Miroljub Ignjatovic je izabran za sekretara IO, dok je iz SRS izbačeno desetak osoba.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

- Advertisement -

Najnovije vesti

STROGA DISCIPLINA, MERE I OPCIJE: Kako će izgledati nastava od septembra u doba korone?

Nastava i korona Za manje od mesec dana počinje nova školska godina, ali je i dalje nepoznanica kako će se...

HAOS NA GRANICI: Migranti nasrtali na srpsku policiju, meštani uplašeni (VIDEO)

Migranti i strah meštana Iz dana u dan sve više migranata se može videti u pograničnim mestima, a...

KAD JE BAL NEK JE BAL: Vulin dobio još jedno priznanje

Vulin i novo priznanje Ministru odbrane i predsedniku Radne grupe za mešovite migracije Aleksandru Vulinu danas je dodeljeno priznanje...

VLASTI SE MENJAJU, ONI OPSTAJU: 9 neuništivih poslanika

Poslanik kao radno mesto Smena generacija u Skupštini nije se dogodila, uprkos talasu mladih koji su mahom...

ZA NJIHOVU DECU: Sa Megatrenda, u Megaskupštinu, upoznajte najmlađeg poslanika

Deca u skupštini Nikola Lazić (21) iz Beograda sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” najmlađi je poslanik...
- Advertisement -