22.8 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

SRBIJO, SPAVAŠ: Srpski lekar se digao protiv Kona i ekipe, pa smenjen!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Načelnik odeljenja za gastrointestinalnu hirurgiju VMA smenjen je sa mesta načelnika. Gospodin profesor doktor Branislav Trifunović je bio jedan od potpisnika apela Ujedinjeni protiv Kovida, koji je digao glas protiv Kona i bahatog Kriznog Šaba.

Njegove zasluge su zaboravili zaduženi za sprovođenje Konove i Vučićeve agende. Doktor Trifunović je pre dve godine predvodio tim lekara koji je  jednoj pacijentkinji, staroj oko 50 godina, uklonio zloćudni tumor koji je zahvatio cela leđa i bio težak preko 20 kilograma, ali to je očigledno palo u zaborav zbog njegove hrabrosti da digne glas protiv ludila koje se nadvilo nad Srbijom.

kon,

Ovo nisu prve smene u medicinskoj ustanovama zbog protivljenja merama koje Krizni Štab provodi. Apel je potpisalo preko 3000 lekara i veliki broj njih je bio ucenjivan, pod velikim pritiskom, neki su i doživeli smene sve zbog toga što su razmišljali svojom glavom i nisu želeli da klimaju glavom Konu i ekpi.

- Advertisement -

Ovo nisu prve smene u ovoj medicinskoj ustanovi zbog pomenutog apela.

Dokle će Srbija biti zemlja poltrona, podobnih i u zemlja u kojoj će prave patriote biti smenjivane radi njihove nepodobnosti i neslaganja sa Kriznim Štabom?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti