20.7 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

SRPSKI DOMAĆIN UDARIO U METU: Ovde su ugroženi radnici, seljaci i samohrani roditelji a ne LGBT osobe!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kad vidim da su mojim izjavama ili objavama subjekti istih revoltirani, znam da sam pogodio suštinu! Čitam u štampi da je Euro Prajd otkazan ali prevarantima ne treba verovati . Kažu iz bezbednosnih razloga. Dakle, dame I gospodo ili šta već i kako sebe kategorišete, ne želim da znam, nije vama za neodržavanje vašeg nakaradnog festivala sramote i bolesti kriv jedan episkop Nikanor, ili Zvezdan iz tamo neke Kuršumlije. Kriv vam je vaš voljeni predsednik Vučić koji vam je dokazao, kao građanima Srbije mnogo puta da je čovek na akciji!

Da, dobro ste pročitali, ne od akcije nego na akciji! Prodaje zemlju, prodaje institucije , prodaje svoj narod pa što ne bi i vas? Popustio je mere za tzv kovid prošle godine na prvi pritisak naroda, što mislite da bi Prajd bio izuzetak?! On radi na pritisak ,a sad počeli da pritiskaju… U državi Srbiji, ugroženi su poljoprivrednici, radnici, samohrani roditelji, RVI i njihove porodice, osobe ometene u razvoju i osobe sa invaliditetom. LGBT osobe sigurno nisu, iako se konstantno žalite I tako to prikazujete.

- Advertisement -

Na primer, vas niko ne otpušta s posla. Dovoljno je da se izjasnite kao pripadnici LGBT populacije i to će biti dovoljno da avanzujete. Ili se prijavite na isti konkurs za posao zajedno sa osobom sa invaliditetom, detetom RVI ili samohranim roditeljem. Da pogađamo ko će dobiti posao? Decenijama unazad je tako u Srbiji, ali se o tome ćutalo. I sve pore društva nekako su vas krišom uvodili i sejali.

Najpre vas kroz TV serije i filmove predstavljajući kao neke dobre i poštene likove kojima je homoseksualnost samo mala mana u odnosu na druge kvalitete koje imaju. Čuh danas da se Tanja Vojtehovski žalila da su joj ukinuli emisiju ,,Život priča”. I ona je radila na popularizovanju LGBT. Ja sam bio tema jedne emisije zbog navodne diskriminacije takve osobe. Toliko je profesionalna da me nije pozvala, a nije ni objavila demante što je zakonom obavezna. Vidite, meni to ni tad, ni sad , a ni ubuduće neće biti normalno. Evo zamislite da je realnost obrnuta.

Da ste vi normalni ,a mi manjina. I da mi šetamo isprepletanih prstiju, razmenjujemo nežnosti javno, ponosno vodimo decu . Vi biste na to pristali? Imam poznanike među vama i vama sličnima. Vaše sklonosti i bolesti me ne interesuju dok se dešavaju u vaša četiri zida i ne ugrožavaju svest ove dece. Ja svoju decu i unuke vaspitavam da budu dobri i pošteni ljudi.

- Advertisement -

Da su deca blago, a da je porodica svetinja. A zdravu porodicu čine mama , tata i deca. I želim da tako ostane. Da li mi je drago što je otkazan Euro Prajd?! Da , drago mi je (ako bude tako)! Ne samo zbog mene, drago mi je zbog svog normalnog sveta u Srbiji! Priznavali ili ne , pobedila je porodica, pobedila je zdrava Srbija ,pobedila je pravoslavna Srbija! Oni koji gube imaju prava da se ljute, pa se revanširaju na sve moguće načine, ne biste mogli ni da zamislite na kakve!

Ali dobro, vi ste simbol za neshvaćene pa se skupljajte negde drugde. Imate ove zemlje gde pedofilija I zoofilija postaju normalne. Samo se držite što dalje od naših porodica, crkava i prosvete. Vaši poremećaji nekada su tako i zavođeni u medicinski karton i verujte biće ponovo! Opet ponavljam: DECU VAM NEĆEMO DATI!!! Što se mene tiče porodica, što se mene tiče Srbija! Ništa manje od toga!!!

Zvezdan Ristić, LJUBAV VERA NADA

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti