22.7 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

SRPSKI DOKTOR RAZVALIO KRIZNI ŠTAB: Evo odakle im stižu naređenja da sprovode TEROR!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Doktor razotkrio krizni štab

Gost Slavija info tv bio je doktor Alek Račić hirurg. U emisiji Intervju dr Račić osvrnuo se na nedavnu pandemiju koja nam se dogodila ali i na stvari o kojima nije obaveštavana javnost u toku vanrednog stanja. Jedna od zanimljivosti koja je posebno zainteresovala javnost je povlačenje leka hlorokin iz apoteka, a za taj lek francusli lekari tvrde da pomaže pri ozdravljenju od virusa.

Po rečima dr Račića predsednik Belorusije je ispravno postupio što je zakonom zabranio virus ali je pogrešio što istinu o njemu nije izašao i odmah ispričao građanima. Račić je čovek koji je dugi niz godina iskreno verovao u Aleksandra Vučića i prosto mu je neshvatljivo da je on danas ovakav čovek postao. Vučić će proći kao i Milo Đukanović ali za to su potrebne litije i po Srbiji.

- Advertisement -

Danas je on taj koji je ponavljače i ološ izgurao i prvi plan i to ne može civilizovano da se reši nažalost dodaje Račić. Doktor se osvrnuo i na satanističke rituale koji su obavljani u Kliničkom centru Srbije od strane lekara ali i na epilog te afere. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti