Srpski DOKTOR otkriva istinu o virusu, vakcinama, zabrani obdukcija (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Gost emisije „Intervju“ kod Dejana Petra Zlatanovića bio je primarijus doktor Milan Roganović, specijalista za ORL, stručnjak za bioetiku odnosno moral u zdravstvu.
„Vrlo je teško da se pacijenti leče od drugih bolesti i da im se dijagnostikuju problemi u uslovima korona epidemije i zbog bolnica u Kovid sistemu. Čak i mnoge privatne ordinacije prekidaju rad. Ovo je jedan veliki test za naše društvo, jer se sada očitavaju uz zdravstvene i moralni aspekti.

Glavni mediji posvećuju pažnju samo ovom virusu, ali ne i drugim problemima jednako važnim ili još važnijim. Mi i ne znamo ko je zaista preminuo od korone jer su zabranjene obdukcije, a to je jedina verodostojna procedura da se ustanovi razlog smrti. Samo obdukcija može da potvrdi da li se radi o virusu, infekciji ili je neki drugi razlog smrti. Nema razloga se zabranjuju obdukcije jer su nauka i medicina tako napredni da u patološkim laboratorijama sa stepenom zaštite ta procedura može da se vrši i tako bismo znali o čemu se radi”, kaže sagovornik Doktor Roganović.

Doktor Roganović

Dr Roganović se osvrnuo i na neobične događaje neposredno pre epidemije.

- Advertisement -

„Da li je ovo sve bilo unapred planirano i osmišljeno, a mnogo je događaja koji na to ukazuju? Zašto je Institut Džon Hopkins imao pokaznu vežbu snalaženja u epidemiji svetskih razmera baš u oktobru 2019. godine? I u Kini su pred epidemiju dešavale vojne vežbe snalaženja u epidemičnim uslovima, a testirala se i saobraćajna tekstura Nato zemalja? Nas zatvatraju u karantine, a za to vreme se kao što vidimo sprovode određene aktivnosti. Moramo da se borimo da jednog dana saznamo istinu. Jer, istina je lek“, zaključuje lekar.

Kakav je vaš stav o vakcinama protiv korona virusa, trebali da budu obavezujuće?

„I po Ustavu i po zdravstvenoj etici, vakacina ne sme biti obavezujuća već dobrovoljna. Stavka u Ustavu garantuje da niko ne može na silu drugome da radi medicinske i druge zdravstvene procedure. Osim toga, kratko je vreme da bi se proizvela kvalitetna vakcina i ispitala na dovoljnom broju dobrovoljaca, a mora se ispitati na ogromnom broju ljudi, na svim uzrastima, na zdravima i bolesnima od svih bolesti, za to je potrebno mnogo vremena, OBJAŠNJAVA DOKTOR ROGANOVIĆ.

Osnovna stvar kod svake vakcine je delotvornost i bezbednost, a poslednjih godina se nameće i transparentnost njenog sastava, jer mnoge farmaceutske kuće u želji da steknu dobit, preskaču procedure u ispitivanju vakcina. Ne znamo šta sve dodaju u vakcine, koje pojačivače, konzervanse. Italijani su ispitivali sastav raznih vakcina različitih proizvođača i dokazali u njima prisustvo aluminijuma, žive, teških metala, olova, opasnog volframa. Živa je najotrovniji, radioakitvni element, šta će ona u vakcini?! Nema razloga da se krije sastav vakcine ako je sve u redu i ako je bezbedna za ljude. Zato se i javlja nepoverenje u vakcine“, zaključuje primarijus doktor Milan Roganović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu