SRPSKA BIOHEMIČARKA: Ovo je sastav Fajzer vakcine, ne dajte da vas lažu!

Obavezno pročitajte

Biohemičarka Isidora Stanković o sastavu Fajzerove vakcine

Srpska biohemičarka je u svojoj objavi napisala od čega se tačno stastoji Fajzerova vakcina protiv Virusa Korona.

Biohemičarka Isidora Stanković, privatna arhiva

Uprkos tome što se vakcina na našem tržištu neće pojaviti u skorije vreme zbog neozbiljnosti vlasti, objavu Isidore Stanković koja je postala viralna na društvenim mrežama prenosimo u celosti.

- Advertisement -

Reših da iskoristim svoju diplomu biohemije i otkrijem šta je zaista u Pfizer RNK vakcini. Ne dajte da vas lažu, čitajte do kraja!

• BNT162b2 iRNK – modifikovani RNK spajk (S) proteina koronavirusa, ovde pod nazivom BNT162b2.

• Polietilen glikol (PEG) – molekul koji se nalazi u brdo prirodnih proizvoda i milijardu lekova. Koristi se i u laksativima ili npr da omekša sladoled (onaj na točenje). Ovde je u grupi masti.

• ALC-0315 = (4-hidroksibutil) azanedil)bis (heksan-6,1-dil)bis(2-heksildekanoat) ; ALC-0159 = 2-[(polietilen glikol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamid ; 1,2-Distariol-sn-glicero-3-fosfoholin holesterol. OVO SU MASTI. Prave lipidni mehur oko RNK molekula i tako ga štite od razgradnje.

• Kalcijum hlorid, kalcijum-dihidrogen-fosfat, natrijum hlorid, dinatrijum-hidrogen-fosfat-dihidrat.OVO SU SOLI. Prave koncentraciju jona u mehuru povoljnom. • Sukroza – ŠEĆER. Radi isto što i soli. Ako koncentracija šećera i soli nije optimalna RNK se lako razgradjuje.

• Dihidrogen monooksid – VODA. Rastvarač.Poruka priče: Nije sve što zvuči “opasno” jer smo bežali s časova hemije zaista i opasno.Poruka priče 2: Ova vakcina je toliko prirodna i organska da možete bakin kolač od nje da napravite.

1 COMMENT

  1. ma srecice da mi tebi i poverujemo , nema nikakvih problema , ali ja ne verujem Gejtsu i ostalim satanistima i eugenicarima pa da je samo zlato u njoj .
    Dakle neka hvala sto se tice mene , necu vakcinu . A ko hoce da je primi dobrovoljno , ja zaista sa time nemam nikakav problem , jer to je svacije pravo . Molim lepo .

Ostavite komentar

Najnovije objave

NA LAŽNO VESELjE U VILU GORICA STIGLA I JADRANKA BARJAKTAROVIĆ

Zvezda padalica, folk pevačica u pokušaju Jadranka Barjaktarović, pre pola sata stigla je u vilu Gorica gde je u...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: