SRPKINJA PRETUČENA I OSTAVLJENA U LOKVI KRVI NA ULICI: Sve gledale njena majka i ćerka, hitna pomoć nije došla

Obavezno pročitajte


Srpkinja A.V. objavila je na Fejsbuk profilu da je sinoć oko 22h brutalno napadnuta dok je stajala na semaforu na raskrsnici u mestu Stan u predgrađu Pariza gde živi veliki broj doseljenika

Kako navodi portal „Svi Srbi u Parizu“, ona je napisala da, dok je bila za volanom automobila u kom su na zadnjem sedištu sedele njena ćerkica i majka, dva muškarca su joj razbila glavu da bi joj ukrali tašnu.

- Advertisement -

Ona je navela i da su napadači prethodno polomili staklo automobila, a jedno parče stakla završilo je u oku Srpkinje.

Kako se navodi, mala devojčica bila je u potpunom šoku dok je A. V. pokušavala da se odbrani od napadača i sačuva torbu. Prema priči, krv je letela na sve strane, a napadači su pobegli prema obližnjim zgradama pošto nisu uspeli da je opljačkaju.

Prema objavi, A. V. je pozvala Hitnu pomoć, ali pošto medicinska ekipa nije došla na lice mesta, otišla je sama u bolnicu. Navodno je pozvala i policiju, ali „je nisu uzeli za ozbiljno“.

Povređena Srpkinja napisala je u postu da želi da napadači „umru sporom i bolnom smrću, i da njihove majke, sestre, tetke, rođake prođu kroz šta je prošla ona“. Takođe, izrazila je nadu da će „napadači sledeći put naleteti na naoružanog Jugoslovena“.

SourceInformer

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu