SRĐAN NOGO OTKRIVA: Evo zašto se Vučić opija i koji su mu to vlažni snovi (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nova emisija, u kojoj je, između ostalog, bilo reči o: Zašto se opija Aleksandar Vučić, i zašto više ne komentariše postupak protiv Velje Nevolje? Ako je Srđan Lalić dobio status svedoka, onda može svako. Sve se odvija onako kako sam odavno najavio.

Afera prisuškivanje – kako je nastala i čemu služi.

- Advertisement -

Kosovski Albanci treba da, umesto Klintonovog, u Prištini podignu spomenik Vučiću, jer niko nije uradio više za njihovu stvar od njega. Najnoviji sporazum o ličnim dokumentima sa Kurtijem je uvlačenje kosovskih Albanaca u „Open Balkan“.
Vučić očajnički želi vanredno stanje, i spremio je opasan i ludački plan kako da do njega dođe. Sa tim se ne sme igrati i mora da otkaže gej paradu. Organizatori litija treba da znaju da ako nisu spremni da idu do kraja, onda im je bolje da povuku ručnu i ne rade više ništa.

Od Srbije je Vučić napravio kupleraj, i inostranim političarima obezbeđuje drogu, novac, nesmetano pranje para i seksualne partnere – muške ili ženske, zavisi šta ko preferira. Zato je tolike starlete, u stvari prostitutke, ubacio u Skupštinu, ministarstva, diplomatiju.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu