Srđan Milivojević se sakrio ispod klupe, pa iskočio pred Orlića

Obavezno pročitajte

Ne skrivaju se u Skupštini Srbije ispod klupa samo telefoni na kojima se gledaju neprimereni sadržaji, skrivaju se i poslanici – jer, kako kaže Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, to je jedini način da dobiju reč.

„Ne vidim po kom osnovu. Mi… Milivojeviću“, izgovorio je predsednik parlamenta Vladimir Orlić posle čega je iz skupštinske klupe iskočio poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

- Advertisement -

„E, tako sam vas čekao. Tu sam vas čekao. Ja moram da se sakrijem ispod klupe, pa da mislite da nisam u sali, pa da onda date reč. Pa, gosn Simo što pravite cirkus od Skupštine? Pa tu sam Vas čekao, Simo gluvaću. Ja čučnem ispod klupe, sakrijem se. Moramo, građani Srbije, da se krijemo po sali od ovog čoveka da bi dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema! I kažete – imate sva prava, sva prava imamo kad igramo žmurke sa njim“, rekao je Milivojević.

Poslanik DS je na ovaj način reagovao zbog situacije koja se ranije desila u skupštinskoj sali, kada je predsedavajući Orlić dao reč opozicionom poslaniku Borislavu Novakoviću tek pošto je ovaj napustio salu i tako je bio uskraćen da govori.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu