SRĐAN LALIĆ: Ja sam takve motke koristio da udaram ljude po nogama i zadnjici

Obavezno pročitajte

Kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje za sedam teških ubistava, otmice, mučenje, silovanje, prodaju droge i nedozvoljeno držanje oružja.

Okrivljenom saradniku Srđanu Laliću predočena je fotodokumentacija koja je deo dokaznog materijala u ovom postupku.

- Advertisement -

Prikazane su fotografije zgrade stadiona Partizan, kao i fotografije većine unutrašnjih prostorija koje su članovi kriminalne grupe koristili, ali i navijači Partizana.

Fotografije je napravila policija na dan hapšenja Belivukove grupe 4. februara 2021. godine. Na fotografijama mogli su se videti kuhinja, restoran, hodnici, prostorija u kojoj se nalazi krevet gde je moglo da se prespava, kao i prostorija koja je grupi služila kao kancelarija. U njoj su se nalazila u dva televizora, od kojih je jedan, prema rečima Srđana Lalića, služio isključivo za praćenje video nadzora.

Prikazane su fotografije na kojima se vide digitalne vage za precizno razmeravanje narkotika, oružje, municija, bela praškasta materija spakovana u kesice, drvene palice, sekire i mačete.

Lalić je rekao: „Ja sam koristio takve motke da udaram ljude uglavnom po nogama i zadnjici, i naravno ne svom silinom, i drugi su to radili. Evo vidi se i da na jednoj piše ‘Poligraf 100 posto radi’.“

Zatim su prikazane i slike kuće u Ritopeku u kojoj je, prema navodima tužilaštva, kriminalna grupa Veljka Belivuka izvršavala monstruozna ubistva.

I ove fotografije je napravila policija na dan hapšenja Belivukove grupe.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu