-0.5 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Novak je iz herojske zemlje, simbol i vođa slobodnog sveta, sveta siromašnih i potlačenih naroda!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, izrazio je ogorčenje tretmanom sa kojim se njegov sin suočava u Australiji.

Đoković se trenutno nalazi u hotelu-karantinu gde čeka odluku suda u vezi sa žalbom zbog ukidanja vize i naredbe da bude deportovan.U međuvremenu se na društvenim mrežama oglasio njegov otac, Srđan, koji je između ostalog naveo da se njegov sin nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali da nikada nije bio slobodniji.“Moj sin se noćas nalazi u australijskom zarobljeništvu, ali nikada nije bio slobodniji.

Od ovog trenutka, Novak je postao simbol i vođa slobodnog sveta, sveta siromašnih i potlačenih zemalja i naroda„, rekao je Srđan Đoković i dodao: „Moj sin Novak Đoković je pokazao da i mala, ali herojska zemlja kao što je Srbija može imati najboljeg tenisera i sportistu svih vremena i ta istina više ne može da se sakrije.“ Srđan kaže da se Novak bori za ravnopravnost svih na svetu. 

- Advertisement -

Noćas ga mogu utamničiti, sutra ga mogu staviti u lance, ali istina je kao voda i ona uvek pronalazi svoj put. Novak je Spartak novog sveta koji ne trpi nepravdu, kolonijalizam i licemerje, već se bori za ravnopravnost svih ljudi na planeti, bez obzira na njihovu boju kože, bez obzira na to kom se Bogu mole i koliko novca imaju.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti