SRCEPARAJUĆA IZJAVA: Šekil O Nil kroz suze pričao o bivšem saigraču Kobiju Brajantu!(FOTO ) (VIDEO)

Obavezno pročitajte

,,Nisam mogao da verujem mislio sam da je lažna vest, kad sam saznao da je istina obuzeo me je bol koji dugo nisam osetio, izgubio sam malog brata“, počeo je izjavu košarkaška legenda i bivši saigrač Kobija Brajanta- Šekil O Nil.

,,Naša imena će zauvek ostati nerazdvojna zbog onoga što smo zajedno ostvarili. Ljudi me često pitaju o našem odnosu i ja im kažem da je isti odnos kao samnom i Čarlsom (Barklijem), dva tvrdoglava čoveka koji će dostići cilj i koji će pobediti, upravo to smo ja i Kobi radili, mi mo pobeđivali,“ govorio je Šek kroz suze.

- Advertisement -

,,Završni udarac sam primio kada sam saznao da je njegova divna ćerka takođe bila u helikopteru. Svaki put kad bi video njegovu divnu porodicu, rekao bih deci ,,Ćao ja sa ujka Šak“, i probao bih da ih nasmejem. Isto je Kobi radio i sa mojom decom. Mislim da mi, kao ljudi, uzimamo dosta stvari ,,zdravo za gotovo“. Sad neke momente više nećemo moći da doživimo, nećemo moći da se šalimo na Kobijevoj ceremoniji pri ulasku u Kuću slavnih, neće biti tu da mi se ruga što on ima 5 titula a ja 4, neće biti tu da kaže da bi uzeli 10 titula da sam ostao u Lejkersima. Sad bi mi jedina želja bila da ponovo pričam sa njim, poslednji put kad smo pričali je bilo ovde u Stejpls centru, kada sam mu na njegovoj poslednjoj utakmici rekao da proba da postigne 50 poena, a on ih je zatim postigao 60″, rekao je Šekil O Nil o svom stradalom ,,bratu“.

Šekil O Nil i Kobi Brajant su nastupali zajedno za ekipu LA Lejkersa od 1996-2004 godine. Za to vreme su uspeli da osvoje čak tri NBA titule i danas ih mnogi smatraju najboljim tandemom koji je ikada kročio na kašarkaške parkete.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu