SRBLJANOVIĆ: Svako ko je protiv maski je kompletni idiot!

Obavezno pročitajte

Srbljanović udarila na antimaskere

Debate o tome da li bi maske trebalo da se nose ili ne, koliko štite od koronavirusa i slično, ne jennjavaju od samog početka pandemije. Svoje viđenje situacije dala je i scenaristkinja Biljana Srbljanović.

Ona je preležala koronavirus u martu, a sada je rekla i šta misli o tome da li bi trebalo nositi maske ili ne.

„Još nisam srela osobu koja je protiv maski, a da nije i u svemu drugom kompletan idiot“, napisala je ona u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

„Antimasker je, na primer, nepogrešivo onaj ko će ti reći da je danas Sveti Luka, a ne Noć veštica. Zabole me i za luku i za halouin. Živi život, idiote, pusti me na miru. Posebno se odnosi na podle ljude, što drže masku na ustima, a nosina im viri. Plus, bog me je pogledao otkad maske ulaze u normu. Nosim ih godinama, jer davno skrivaju sve – emocije, stanje svesti i epitela, posledice noćenog divljanja i smeh.“, dodala je.

Kako je navela, „ljudi koji maske zovu brnjicama, baš su brnjice i zaslužili“.

„Oni koji kažu – šta ti brineš za mene, ne birnem se uopšte, šta više, boli me k* za tebe. Brinem se za sebe i zdravstveni sitem. Opet za mene. Posebno se odnosi na podle ljude što drže masku na ustima, a nosina im viri. Kao zaj*li su sistem“, napisala je Srbljanovićeva.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće (FOTO)

Rasprava, uvrede, koškanje, pa i tuča - sve smo to videli na zasedanju Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji....

Još priča na sličnu temu