27.5 C
Belgrade
utorak, 16 avgusta, 2022

SRBIN U TALU SA MIGRANTIMA: Naučio ih srpski, terorišu ljude, rade za njega NAJPRLJAVIJE POSLOVE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vođa Narodnih patrola Damnjan Knežević je upalio društvene mreže svojom nedavnom objavom na Fejsbuku. Ona se tiče saradnje vlasnika jednog hotela sa migrantima, što nam opet pokazuje da je Srbija zaista zemlja čuda i da je u njoj sve moguće.

Inače Narodne patrole na čelu sa gospodinom Kneževićem nastavljaju redovno da izveštavaju narod u Srbiji, ali i u regionu o stanju po pitanja nelegalnih migranata u našoj zemlji.

Njegovo saopštenje za javnost prenosimo u celosti.

- Advertisement -

Ovo je unutrašnjost i svakodnevnica hotela Beli Dvor u Somboru. Vlasnik ovog hotela je izvesni Đorđe, kome izgleda ni policija ne može ništa, pošto je do sada bilo više racija i pražnjenja hotela, ali se migranti uvek iznova vraćaju. Đorđe je u jako dobrim odnosima sa migrantima, koji odrađuju najprljavije poslove za njega i od života meštana Sombora prave pakao.

Još jedna zanimljiva činjenica je ta da ovi ljudi nemaju nikakve papire, samim tim ih je nemoguće i pronaći ako slučajno upotrebe ovo što drže na snimku, a koliko se da čuti na snimku, nije im ni Srbija preterano draga.

Pitamo vas ponovo AV MUP Srbije Aleksandar Vulin, dokle mislite da se pravite ludi na ove događaje, ili je narod Srbije prepušten sam sebi i treba da se naoružava kao ovi divljaci sa snimka i brani svoju porodicu i kućni prag?

- Advertisement -

Pošto državu nemamo da nas zaštiti, baš naprotiv, ona i dopušta nesmetan ulaz ovih kriminalaca!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti