32.4 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

MASAKR: Srbin poginuo igrajući ruski rulet, nastao haos

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Srbin D.S. (45) stradao je igrajući ruski rulet u kući bivšeg kolumbijskog vođe gerilaca u gradiću Gvamal, pišu mediji.

Kada je policija nakon dojave došla na lice mesta, izbio je opšti rat u kom su ubijeni i vlasnik kuće i dva policajca.

- Advertisement -

Sve je počelo u ranim satima 1. aprila u kući u kvartu La Florida koja je bila puna ljudi. Među njima su bili i Hose Visente Rivera Mendoza poznat kao Vojnik i D.S. koga su kolumbijci zvali Markos, i koji je, prema pisanju lokalnih medija, radio kao obezbeđenje Mendozi.

alt="Srbin"
Foto: Ruski rulet u stvarnosti

Društvo je celu noć pilo alkohol i pred zoru odlučilo da igraju ruski rulet. Kada je na njega došao red, D.S. je prislonio cev revolvera na glavu i povukao oroz, a metak je opalio.

Srbin svojevoljno učestvovao u smrtonosnoj igri

„Iznenada se čuo pucanj. Ljudi koji su se nalazili u kući su očigledno pijani započeli opasnu igru. Jedan stranac teško je ranjen“, piše portal „Eltiempo“.
Prema jednoj verziji, Srbin D.S. je zatečen u kući mrtav. Prema drugoj, prebačen je u bolnicu u gradu Viljavisensio, gde je preminuo. Šta se tačno dešavalo nakon što je ispalio sebi metak u glavu, nikom nije jasno zbog haosa koji je usledio.

- Advertisement -

„Kada su policajci došli da istraže šta se dogodilo, iz kuće su istog časa otvorili vatru na njih. U okršaju su stradali narko-bos i dva policajca“, prenosi „Blu radio“.
Uznemireni građani ponovo su pozvali policiju, a kada je pojačanje stiglo, zatekli su dvojicu kolega mrtve. Jedan je ležao na ulici, a drugi je bio u automobilu, prenosi B 92.

- Advertisement -
SourceSputnik
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti