Srbin napadnut na Kosovu

Obavezno pročitajte

Staniša Jovanović (52) iz sela Cernica kod Gnjilana, povređen je u ponedeljak popodne kada ga je komšija Albanske nacionalnosti napao nožem, prenosi portal Kossev.

Zoran Stojkovič iz Biroa Kancelarije za Kosovo i Metohije naveo je da je Jovanović dobio pet ubodnih rana i da se nalazi van životne opasnosti nakon što je prebačen u bolnicu Pasjanu, a potom u bolniči centar u Gnjilanu, a na kraju u Prištinu.

- Advertisement -

Srbin iz sela Cernica kod Gnjilana Staniša Jovanović teško je povređen u ponedeljak popodne oko 17 časova kada ga je komšija Albanac napao nožem, objavio je portal Kossev.

Stojković je dodao da je Jovanovićev komšija, sa kojim je još od ranije bio u konfliktu, zakucao na vrata, a čim ih je Jovanović otvorio došlo do napada.

„Čim je otvorio vrata došlo je do sukoba i Staniša Jovanović je zadobio pet uboda u leđa. Napadač je odmah pobegao, a Jovanovićeva supruga je brzo pozvala u pomoć komšije koje su ga prevezle u bolnicu“, preneo je Kosovo onlajn.

Napadač je muškarac mlađih godina. Od ranije poznat policiji i za njim se trenutno traga, dao je izjavu za region Gnjilane, Ismet Hašani. od ranije je poznat policiji. Za njim se trenutno traga, izjavio je je portparol Kosovske policije za region Gnjilane, Ismet Hašani.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu