SRBIN KOJI JE RADIO ZA VLADU AMERIKE: Ovo će biti epilog izbora u SAD!

Obavezno pročitajte

Posle više od mesec dana od održavanja izbora u SAD ne nazire se kraj političke krize, koja bi uskoro mogla da pretvori u ustavnu krizu sa do sada nezamislivim posledicama, kako po Ameriku, tako i po međunarodne odnose u svetu.

Ovo za „Srbin info“ poručuje dr Višeslav Simić, koji je prfesor na najvećem privatnom univerzitetu u Meksiko sitiju i radio je za Vladu Amerike u Vašingtonu, a za naše čitaoce i gledaoce daje detaljnu i veoma jasnu analizu o dubokoj državi u Sjedinjenim američkim državama, ali i o dubokoj državi u Srbiji.

– Situacija u SAD je toliko komplikovana da može doći do toga da Donald Tramp bude izglasan za predsednika od strane država-članica, a da u Senatu za potpredsednika izglasaju Kamala Haris. Ili obrnuto, da Bajden bude predsednik, ali da za potpredsednika proglase Majka Pensa – objašnjava Simić.

- Advertisement -

Kako može doći do ovog scenario poslušajte u video prilogu, kao i odlično izlaganje profesora Simića o pozadini pandemije koronavirusa.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu