25.4 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

SRBIN INFO UPOZORAVA: “Srpski Bil Gejts zagovara čipovanje“ (1 VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prema navodima portala “Srbin info“, Miroslav Mišković, “tajkun i lažni protivnik Aleksandra Vučića, na čijem ‘hapšenju’ je lider SNS sebe medijski ‘napumpao’ i ustoličio na mesto ‘velikog vođe’, izjavio je da ćemo uskoro svi u sebi da nosimo čip i da to moramo da prihvatimo!?“

Kako navodi “Srbin info“, “Monstruozne ideje globalista, po svemu sudeći, promoviše i njihov “tajkunski eksponent na Balkanu.“ Koji prema njihvim tvrdnjama “za sve vreme ‘progona’ od strane Vučića, odlično radi svoj posao uz blagoslov ‘velikog vođe’, koji Srbima neće dozvoliti da slave Vaskrs ove godine.“

Alt="Srbin Info"
Foto: Miroslav Mišković
- Advertisement -

Šta je o čipovanju izjavio Mišković, kojeg nazivaju “srpski Bil Gejts“ pogledajte i poslušajte u video prilogu:

Srbin Info: Čipovanje već počelo

Američka kompanija Tri skver market (Three Square Market) iz savezne države Viskonsin odavno je pribegla praksi ugradnje mikročipova između palca i kažiprsta svojim radnicima kako bi mogli da se kreću sedištem kompanije. Da li će ljudsko mikročipovanje biti jedini način da krstarimo gradovima?

Radnici Tri skver marketa (TSM) koji dobrovoljno pristanu na potkožnu ugradnju mikročipa imaju momentalni pristup štampačima, kompjuterima, elektronskim kapijama, mini-barovima i, pre svega, registrovanju u sistemu prilikom ulaska u firmu.

Foto: Miroslav Mišković
Alt="Srbin info"
Srbin Info

O Miškoviću …

- Advertisement -

Miroslav Mišković, poslovni čovek i zadužbinar. Osnivač i predsednik kompanije Delta Holding, osnivač Delta Fondacije. Rođen je 1945. godine, detinjstvo je proveo u rodnom selu Bošnjane, kod Kruševca.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti