Srbin debitovao u NBA i odmah upisao prve poene, Drejmond Grin oduševljen!

Obavezno pročitajte

Srpski košarkaš Alen Smailagić u prethodnoj noći debitovao je u NBA ligi za tim Golden Stejt-a koji je uspeo da zabeleži petu uzastupnu pobedu protiv Finiksa.

Smailagić je na terenu proveo skoro pet minuta i za to vreme je ubacio četiri poena i imao po jedan skok i blokadu.

- Advertisement -

Uspeo je da zadivi i Stefa Karija koji je na klupi, sa velikim oduševljenjem, ispratio poene mladog Smailagića kog je Golden Stejt konačno u ponedeljak  ,,puvukao“ iz Razvojne lige.

Na konferenciji za medije po završetku utakmice, mladog Srbina je pohvalio i Drejmond Grin:  -Sviđa mi se njegov stav. Ne boji se ničega, stvarno razume igru. Kada ga posmatrate kako sve to radi, shvatite da to sve “nije normalno“. Te stvari koje brzo pokupi dovoljno govore o njegovom košarkaškom koeficijentu inteligencije- izjavio je Grin.

Grin je takođe dodao da je Smailagić trebalo da igra samo dva minuta protiv Finiksa, ali je Srbin na parketu proveo skoro pet zbog svoje dobre igre.

Pred novinarima se pojavio i debitant Alen Smailagić: -Bio sam veoma uzbuđen. Nisam očekivao da me trener ubaci u prvoj četvrtini. Bio sam malo nervozan, ali sam posle prvih ubačenih poena rekao sebi ,,spreman sam da igram’’ – rekao je srpski košarkaš.

SourceKurir

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu