(VIDEO) SRBIJA USTALA: Počele Litije, NE DAJU SE SVETINJE!

Obavezno pročitajte

Litije i u Srbiji

Gosti medijskih kuća „Srbin.info” i „Centar” u vanrednoj emisiji „Debata”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović, bili su Aleksandra Knez-Milojković, ispred „Saveza pravoslavnih žena” i Ranko Gojković ispred „Porodičnog sabora”


Tema emisije je bila održavanje pravoslavne litije „Krsni hod porodičnog sabranja”, u okviru nedelje „Porodičnog jedinstva“, na praznik Krstovdan u nedelju 27.09.2020.god. u 17:30, za zdravlje, blagostanje, zaštitu porodice, dece, tradicionalnih porodičnih vrednosti i porodičnog suvereniteta.

Gosti emisije obavestili su gledaoce da će Časni hod započeti u 17:30 časova od Saborne crkve Svetog arhanđela Mihaila, kod Patrijaršije, a završiti kod Hrama Svetog Marka.

Na litiju, koja se održava po blagoslovu Srpske Pravoslavne Crkve (SPC), pozvani su da uzmu učešće svi porodični ljudi, udruženja roditelja, rodoljubive organizacije i ljudi dobre volje.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

RUSKI DIPLOMATA: Pokrenuli su rat bez pravila – Zapad treba da bude spreman za sve

Rusija se neće ograničavati po pitanju mogućih odgovora na ograničavanje cene ruske nafte koju je uveo Zapad, izjavio je...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: