SRBIJA U OPSADNOM STANJU SNS DŽUKELA: Naprednjak pretukao koleginicu, razbio je od batina!

Obavezno pročitajte

Sukobi u Srpskoj naprednoj strani bukte na svakom koraku, u svakom gradu Srbije. Više se ne mogu sakriti. Borba za kolač prerasta u fizičko u nasilje. Tako je pomoćnicu predsednika opštine Kula i članicu odbora Srpske napredne stranke, Ljubicu Tijanić, pretukao, kako ona tvrdi, poverenik SNS-a za Kulu – Dragutin Medojević.

Njen post sa Fejsbuka prenosimo u celosti:

– Poštovani prijatelji, želim da vas obavestim o događajima koji su se desili prethodnih dana. Naime, u ponedeljak, 20. decembra sam doživela fizički napad u svojoj kancelariji, na radnom mestu od strane šefa odborničke grupe SNS-a i poverenika OO SNS Kula Dragutina Medojevića. Opštinskog odbora kome i sama pripadam – navela je Tijanić.

- Advertisement -

– Nasilnika sam prijavila, a čvrsto verujem i da naša stranka i država nikada neće podržati nasilje nad ženama. Želim da se zahvalim svima, i prijateljima i poznanicima, koji su me proteklih dana kontaktirali i pružili podršku. S poštovanjem, Ljubica Tijanić-Buba, žena, sestra, ćerka, tetka i još uvek pomoćnica predsednika opštine Kula Srpska napredna stranka – napisala je Tijanić na Fejsbuku.

Ostaje da vidimo kako će nadležni organi na ovo reagovati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu