22.6 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

RIJALITI SRBIJA, TELEFON STARLETE OTKRIO SVE: Sprema se hapšenje ministra

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako beogradski mediji navode, spremaju se velika hapšenja u Srbiji, svi tragovi vode do jednog ministra u Vladi Srbije!

Kako naš portal saznaje veštačenjem mobilnih telefona koji oduzeti od pripadnika navijačke grupe “Princip” pronađeno je mnogo dokaza i puteva koji vode do jednog ministra u Vladi.

Pravi šok je nastao kada su u telefonu starleta pronađene slike nestalih ljudi, te slike su bukvalno zastrašujuće.

- Advertisement -

Kako mediji navode, spremaju se velika hapšenja.

U istrazi ovih sumnji policija je pokušala da ispita Slavišu Kokezu, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali i bivšu sekretarku MUP Srbije Dijanu Hrkalović. Ona je čak dva puta dovođena u policiju, ali je svaki put odbijala da odgovori na određena pitanja. Hrkalovićeva i Kokeza odbili su i da idu na poligraf o tim okolnostima.

Ipak, kako pišu Novosti, učesnici ovih nelegalnih radnji, a njihovi bliski saradnici ipak su progovorili. U tekstu se dodaje da Kokeza i Hrkalovićeva nisu jedini za koje se sumnja da su bili deo nečasnih radnji. “Ima tu i ministara, predstavnika pravosuđa i tužilaštva, kontroverznih biznismena, ali i vlasnika pojedinih medija i portala”, pišu Novosti.

- Advertisement -

SUBOTA KLJUČAN DAN 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog dela bude odložena Sednica saveta za nacionalnu bezbednost koja je bila zakazana za danas.

“Dobio sam određene informacije pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku – rekao je tada Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja”, naveo je Vučić!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti