SRBIJA STAJE: Zatvaranje od 21 do 5 ujutru!

Obavezno pročitajte

Na sednici Vlade Srbije koja je hitno zakazana za 13 sati, najverovatnije će se doneti nove mere u borbi protiv epidemije koronavirusa, saznajemo od izvora koji je želeo da ostane anoniman.

A sada je stigla i potvrda.

Od utorka u periodu od 21.00 do 5.00, neće moći da radi ništa osim apoteka, benzinskih pumpi i servisa koji se bave kućnom dostavom hrane, stoji u uredbi Vlade Srbiji o suzbijanju korone koja je doneta na današnjoj sednici!

Ovo su glavne nove mere uvedene na današnjem sastanku.

Ovo znači da će biti ograničen rad i noćnih klubova koji su prethodnih dana okupljali veliki broj ljudi, iako su članovi Kriznog štaba upozoravali da su to najveći rasadnici infekcije.

– Počevši od 17. novembra do 1. decembra 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radog vremena apoteka, benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljskih i drugih objekata koji vrše dostavu hrane, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21 do 5.00 narednog dana – navodi se u uredbi.


Takođe, dodaje, van vremena zabrane radila bi i dostava hrane.

Primena novih pravila, ukoliko ih danas usvoji Vlada, kreće od utorka 17. novembra.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu