33.5 C
Belgrade
sreda, 29 juna, 2022

SRBIJA OPET BEZ JOKIĆA NA OLIMPIJADI U TOKIJU?! Neverovatno kakva odluka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Kao što znamo, pandemija koronavirusa pomerila je Olimpijske igre u Tokiju za narednu godinu, ali ne samo njih. NBA je imao „pauzu“ od pet meseci, što znači da će i naredna početi kasnije.

Kad kasnije – to se tačno ne zna, ali se zna da bi mogla da poremeti Olimpijske igre, koje bi mogle da se održe bez NBA košarkaša!

To je priznao Adam Silver, rekavši za CNN da bi NBA mogla da poremeti OI.

- Advertisement -

Mnogo je sjajnih američkih košarkaša i možda najboljih 15 neće moći da igra u Tokiju. Ali, ostali sjajni hoće. I, naravno postoji veliki broj NBA igrača koji igraju za svoje države. To je nešto što će morati da rešavamo u hodu„, rekao je Silver o reprezentaciji SAD, a svi znamo šta to znači.

To faktički znači da gotovo sigurno nećemo gledati našeg najboljeg košarkaša Nikolu Jokića u Tokiju, a najverovatnije ni Bobana Marjanovića, a moguće je i Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu i Marka Gudurića.

Olimpijske igra na programu su od 23. jula do 8. avgusta, a tada će se uveliko igrati plej-of.

- Advertisement -

Po mom mišljenju, nova sezona neće početi pre početka 2021. Što više saznajemo, sve više verujem da je bolje da počnemo u januaru. Cilj nam je da sledeća sezona bude normalna, sa 82 utakmice i plej-ofom, u halama sa publikom. Iako je idealno početi za Božić, mislim da je malo verovatno. Početak januara je najbolji kompromis jer je cilj da se igra pred navijačima“, rekao je Silver.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti