Srbija mora da preskoči užasni krug nesreća, ratova i sukoba

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Abu Dabiju da se iz govora ruskog i američkog predsednika, Vladimira Putina i Džozefa Bajdena, vidi da sukob u Ukrajini ide u dalju eskalaciju i poručio da Srbija mora da preskoči užasni krug nesreća, ratova u sukoba.

„Moramo da razumemo da je nastupila druga era i potpuno drugo stanje svesti u svetu, i da mi moramo da razumemo da je vreme da preskočimo taj užasni krug nesreće, ratova i sukoba koji bi uvek zadesio srpski narod”, rekao je Vučić za Pink. Kazao je da su govori Putina i Bajdena koje je danas pratio ceo svet potvrdili da postoje ogromne razlike u doživljajvanju današnjeg sveta, u potezima koji predstoje.

- Advertisement -

„Nije bilo teško predvideti, a jesmo predvideli, da se ide u dalju eskalaciju. I niko nije govorio o miru, već samo o pobedi nad drugom stranom”, rekao je Vučić koji boravi u poseti Ujedinjenima Arapskim Emiratima, u obraćanju iz Abu Dabija.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu