SRBIJA JE ZEMLJA RATNIКA I SELJAКA: Nije sramota živeti na selu

Obavezno pročitajte

Srbija, Pirot:Srpska Desnica je u junu prešla cenzus i ušla u lokalni parlament u Pirotu. Dolazak lidera stranke Miše Vacića u Pirot, Gradski odbor je iskoristio za prvo zvanično obraćanje medijima posle izbora.

Alt="Srbija"
Srbija, zemlja ratnika i seljaka!

„Srpska Desnica u Pirotu je prešla cenzus. Osvojili smo 3.2% na izborima i tako stekli pravo da dobijemo jednog odbornika u Gradskom parlamentu”, rekao je potpredsednik GO Srpske Desnice Ninoslav Ćirić.

- Advertisement -

Potpredsednik Srpske Desnice i predsednik gradskog odbora Milan Petrović istakao je da je prvi cilj ostvaren i podsetio na brojne aktivnosti njihove stranke.

„Prvi put smo se pojavili kao Srpska Desnica u Pirotu, prešli cenzus i time smo pokazali da smo jedna ozbiljna politička snaga u gradu.”

Spomenik srpskom seljaku

Pozdravljajući predstavnike medija, lider Srpske Desnice Miša Vacić istakao je da je prezadovoljan što je u svom gradu, gde ima pirotsku krv jer su mu deda i otac Piroćanci.

„Srpska Desnica se zalaže za tradicionalizam, rodoljublje, za jedno zdravo organsko društvo i za Evroazijske integracije. Smatramo da je neophodno da se sačuva zdrava priroda, očuvanje životne sredine, zaštita reke, stoga smo i dali podršku u borbi protiv mini hidroelektrana. Smtatramo da treba da se razvija preduzetništvo i poljoprivreda i meni je jako žao što danas u celom Pirotskom okrugu ima 10.000 ovaca, a u ne tako davnoj prošlosti je samo na Staroj planini bilo 250.000 ovaca”, istakao je lider Srpske Desnice.

Vacić je sa saradnicima obišao i neke od prirodnih lepota Pirota.

Gostuša – „kameno selo“ na obroncima Stare planine

„Želim da vam otvoreno kažem da vam se divim kakvo blago imate i da to blago treba da se eksploatiše, da se oživi etno turizam. Zaista sam srećan što potičem iz ovakvog kraja i želim da naša stranka pomogne svim ljudima u Pirotu time što ćemo ideje za koje se zalažemo usmeriti da budu na konkretnu korist svih Piroćanaca.”

Srbija je zemlja ratnika i seljaka, nije sramota živeti na selu!

Srbija je zemlja ratnika i seljaka i moramo da shvatimo da nije sramota živeti na selu. Greške komunista iz prošlosti moraju da se isprave. Zato će se Srpska Desnica boriti za povratak ljudi na sela, mere koje će pospešiti natalitet u našoj zemlji i za prava ratnih veterana. Srpska Desnica se intenzivno povezuje sa desničarima širom Evrope, jer je desna opcija budućnost starog kontinenta i Srbije”, istakao je Vacić.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VOLODIMIR ZELENSKI: Ukrajina još ne može da krene u kontraofanzivu, čekamo municiju

KIJEV – Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da Oružane snage Ukrajine još ne mogu da pokrenu kontraofanzivu, koja je...

Još priča na sličnu temu